2777
2789
عنوان

ببینین این چیه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 51 پست

ن شپش نیست دوستان شما بگین این رشک هست ب ریشه مو چسبیده ن پایین مو جایی ک موهام رشد میکنه رشک دقیقا کجا پخش میشه ؟؟موهامو ک شونه میکنم موهامو لای برس مونده میبینم همیشه ی چیزی هست چسبیده محکم موهامم نگاه کرده مادرم شپش ندارم پس چیه این😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره میدونم این خون نداشت میگم شاید نابالغه؟ سم چی خوبه؟؟

ن بابا

مگه بالغ بشه پریود میشه ک خون بیاد  

کلا ساس و بکشی خون میاد ازش بیرون

از سم فروشی بپرسی میگه

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
ن شپش نیست دوستان شما بگین این رشک هست ب ریشه مو چسبیده ن پایین مو جایی ک موهام رشد میکنه رشک دقیقا ...

موهاتو از ریشه کندی .ریشه ی موهاته دیگه

راضیه ۶۶سابق هستم .برای ارامش روح برادر شوهر عزیزم صلوات میفرستین؟
ن شپش نیست دوستان شما بگین این رشک هست ب ریشه مو چسبیده ن پایین مو جایی ک موهام رشد میکنه رشک دقیقا ...

شاید شوره سره

ولی رشک یا شپش ب مو میچسبه و با ناخن بکشی میاد پایین .مو و تکون بدی نمیوفته و چون از خون سر تغذیه میکنه ب ریشه نزدیک تره مخصوصا پشت گوشا و پشت مو

سس مایونز بزن چند ساعت بمونه 

هرچی باشه خفه میشه میمیره.

البته اگر باشه

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
اره میدونم این خون نداشت میگم شاید نابالغه؟ سم چی خوبه؟؟

ن بابا

مگه بالغ بشه پریود میشه ک خون بیاد  

کلا ساس و بکشی خون میاد ازش بیرون

از سم فروشی بپرسی میگه

موهاتو از ریشه کندی .ریشه ی موهاته دیگه

شوهرمم میگه ریشه مو هس آخه اگه چن روز جایی باشم حموم نرم موهامو شونه کنم سفیدیش اندازه اش بیشتر میشه  میگم شاید شپش باشه من ریزش مو دارم نمیدونم از ریشه کنده میشه یا نه

مطمعنی هزیزم؟

خ شبیهه.اخا رشک هم ب ریشه و کف سر دوست داره نزدیک باشه.خیلی داره تو ماهت یا همیناس؟؟؟

ببین ب سختی از مو جدا میشن و محکممم چسبیدن ب مو یا ن

ی کار دیگم ک میتونی بکنی بزار رو ناخنت با ناخن دیگت روش فشار بده ببین میشکنه و ی صدای تق مانتدی میده یا ن

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔