بیتیفول مدیر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 عنوان ببینین این چیه 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 51 پست همین الان دراز کشهده بودم وسط خونه یهو دیدم این حشره داره میره اول فک کردم مورچه اس بعد دیدم نه....بنظرتون ساسه؟شپشه؟؟؟دارم از نگرانی میمیرم😭هرچی سرچ کردم نفهمیدم ولی ب ساس نزدیک تره انگار😭😭😭😭 میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔 1397/05/31 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گُــلثــومـ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3621 ریشه موهاته ۹۵ درصد برای جلوگیری و درمانش هم ی راه اسوووون میگم حتما انجام بدین موهاتو با رو ... باشه گلم ممنون اینجوری بهتره خیالم راحت میشه💓💋❤🙆
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 اهان خدا کنه همون باشه آخه همش ی مرضی دارم فکر میکنم ی بیماری انگل ویروس واگیر دار دارم با چن هفته پ ... وای عزیزم نکن اقانون جذب اینارو جذبت میکنه خدا نکرده ب چیزلی خوب و قشنگ فکر کن میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
گُــلثــومـ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3621 وای عزیزم نکن اقانون جذب اینارو جذبت میکنه خدا نکرده ب چیزلی خوب و قشنگ فکر کن همش حس میکنم مریضم زود میمیرم شوهرم زن دیگه میگیره یا خیانت میکنه کلا افسرده شدم فکر کنم
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 همش حس میکنم مریضم زود میمیرم شوهرم زن دیگه میگیره یا خیانت میکنه کلا افسرده شدم فکر کنم حامله ای؟؟؟این فکرا خ بده نکن میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
گُــلثــومـ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3621 حامله ای؟؟؟ این فکرا خ بده نکن اره الان اینجوری شدم دست خودم نیست همش بهش فکر میکنم نمیتونم ذهنمو ب چیزی مشغول کنم
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 اره الان اینجوری شدم دست خودم نیست همش بهش فکر میکنم نمیتونم ذهنمو ب چیزی مشغول کنم عزیزممم از حاملگیتهکتاب بخون پیاده روی برو مهمونی برو خرید و نی نی قشنگت فکر کن مثبت اندیش باشانشالله ک سالم باشی همیشه میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
گُــلثــومـ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3621 عزیزممم از حاملگیته کتاب بخون پیاده روی برو مهمونی برو خرید و نی نی قشنگت فکر کن مثبت اندیش باش ... سعی خودمو میکنم میکنم بهتر بشم ممنون عزیزم همچنین شما💓💋❤