2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر افراد چند روز قبل پریود و یا در دورانش،این حساسیت رو دارن

سندرم پیش از قاعدگیه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اکثر افراد چند روز قبل پریود و یا در دورانش،این حساسیت رو دارن سندرم پیش از قاعدگیه

اولین باراینطوری شدم

میترسم خطرناک باشه.

یاشاید ۱% واسه بارداری

نمیدونم واقعا

تیکر تولد پسرمههه
اولین باراینطوری شدم میترسم خطرناک باشه. یاشاید ۱% واسه بارداری نمیدونم واقعا

متاهلی؟من مجرد بودم هیییچ وقت این حساسیت سینه رو نداشتم درصورتی ک یکی از دوستام داشت که مجرد بو اونم.

اما من بعد ازدواج سینه هام قبل پریودی اینطوری میشد الان سه چهارماهی اینطوری نشده بود ک باز این ماه شده.

یکی از علایم بارداری ام هست که تو هرفردی فرق میکنه ممکنه کسی اینطوری باشه یا نباشه.

فکرنمیکنم چیز خاصی باشه،نزدیک به پریودت نیست؟

اگه هست همونه

احساس میکنی بزرگتر و سفت تر نوکش حساس میشه و خودش به لمس حساسه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
احتمالا بارداری منم همین طور شدم

خدااز دهنت بشنوه.

خیلی دوست دارم باشم ۶ماه منتظرم.

ولی بخاطراینکه این ماه کلا بستری بودم فقط یبار اقدام کردیم.

اقدام درستی نداشتیم

تیکر تولد پسرمههه