2777
2789
متاهلی؟من مجرد بودم هیییچ وقت این حساسیت سینه رو نداشتم درصورتی ک یکی از دوستام داشت که مجرد بو اونم ...

اره نزدیک پریودیمه..

ولی از علایم قبل پریودی فقط حساسیت سینه و یکمی هم درد دارم.

البته تکرر ادرار هم پیدا کردم.

تکرر ادرار ماه ها قبل کم و بیش داشتم

ولی حساسیت و درد  این ماه اینجوری شدم.

کلا سرطان سینه توخانواده ها خیلی داشتن بیشتر هم واسه همین میترسم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره نزدیک پریودیمه.. ولی از علایم قبل پریودی فقط حساسیت سینه و یکمی هم درد دارم. البته تکرر ادرار ...

ان شاءالله هیچی نیست استرس نداشته باش،میتونی با دکتر درمیون بزاری و خیالت راحت شه

سلامتی کامل سهمتون باشه  ان شاءالله❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خدااز دهنت بشنوه. خیلی دوست دارم باشم ۶ماه منتظرم. ولی بخاطراینکه این ماه کلا بستری بودم فقط یبار ...

خیلیها بایه بار اقدام باردار شدن ان شااله هستی

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .