2777
2789
عنوان

واقعا حالم از این زندگی بهم میخوره

790 بازدید | 16 پست

هفت ساله ازدواج کردم.یه پسر ۴ ساله دارم.شوهرم واقعا موقع عصبانیت نمیتونه خودشو کنترل کنه.پسرم که داد میزنه یا گریه میکنه شوهرم دهنشو باز میکنه به من بد و بیراه میگه.چیزی ام بگم میگه حرف نزن که میزنمت.هنوز دستش بهم نخورده و نمیخوام این اتفاق بیفته که خدای نکرده منو بزنه.چون میدونم به بعدش براش زدن عادی میشه.اصلا هم اهل معذرت خواهی نیست.حالا دارم بخودم فحش میدم که چرا انقد بی عرضه ام.چیکار کنم؟ 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرتون دادزدن رو از پدرش الگو گرفته اینو در زمان ارامش براش توضیح بدین و بگین بزودی بد و بیراه گفتن هم ازت یاد میگیره 

جزوه های مهار رفتار خشونت امیز رو دانلود کنین بخونین خیلی کمک میکنه 

توسایت همدردی هم کسایی هستن که تخصصی و با هزینه کم بهتون کمک میکنن هگر نمیخواین ازش جدا بشین باید مهارش کنین تا روز به روز بدتر نشه

حال متکلم از کلامش پیداست
میدونم اگه قهر کنم و این حرفا زندگیم تموم شده اس.چون بشدت کینه ای و کله شقه.همش داره به زن و جنس زن ...

🤐🤐🤐

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

با مشاورم صحبت کردم.همش حقو به اون میده.نمیدونم تحویلش بگیر.ناراحتش نکن و این حرفا.اعتماد بنفسی برام نزاشته.اگه بابام بفهمه چه رفتاری باهام داره نمیزاره یه دقیقه تو این خونه بمونم

عزیزم آدمایی که زود عصبی میشن طبع گرمی دارن 

سردیجات بیشتر بهش بده بخوره 

حتما با یه مشاور خوب مشورت کن 

حیف شما و زندگیته که بخواد برای این مورد خراب بشه

‌تنهایی رو عشقه
عزیزم آدمایی که زود عصبی میشن طبع گرمی دارن  سردیجات بیشتر بهش بده بخوره  حتما با یه مشا ...

دقیقا طبعش بشدت گرمه..زود عصبی میشه زودم فروکش میکنه.

اون دیگه الان یادش رفته من اومدم تو اتاق هنوز دارم گریه میکنم