سلام دوستان من بعد از ۱ هفته از رابطم رفتم از دادم بتام صفر بود یعنی حامله نیستم؟درسته؟ازمایشگاه میگفت بعد یه هفته ج میده و اینکه من ۳ مرداد پری شدم ۴ روز طول کشید سیکلم ۲۸ روزس ۲۵ رابطه بدون دخول داشتم و ۶ تا اورژانسی خوردم ولی هنوز پری نیامده به جواب ازمایش اعتماد کنم یا ن
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
نه دیگه آزمایش بعد۱۴روز جواب میده زود رفتی بعدشم قرص اورژانسی کلی عوارض داره اینهمه خوردی کلا تو سال فقط دو سه ماه باید بخوری اونم فقط دو دونه
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔