2777
2789
عنوان

بتا

195 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من بعد از ۱ هفته از رابطم رفتم از دادم بتام صفر بود یعنی حامله نیستم؟درسته؟ازمایشگاه میگفت بعد یه هفته ج میده و اینکه من ۳ مرداد پری شدم ۴ روز طول کشید سیکلم ۲۸ روزس ۲۵ رابطه بدون دخول داشتم و ۶ تا اورژانسی خوردم ولی هنوز پری نیامده به جواب ازمایش اعتماد کنم یا ن

اره منم نشدم١٠روز عقب و سه هاله بي بي بتا پايين و بعد پري اومد

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

ی هفته بعده رابطه نشون نمیده حداقل ۱۴روز بعدش

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه آزمایش بعد۱۴روز جواب میده زود رفتی بعدشم قرص اورژانسی کلی عوارض داره اینهمه خوردی کلا تو سال فقط دو سه ماه باید بخوری اونم فقط دو دونه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
یعنی تو ۶ روز بتا درسته؟همه میگن درسته 

اره درسته پري عقب افتاده چون قرص خوردي هورمونهازلهم ريخته

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
نه دیگه آزمایش بعد۱۴روز جواب میده زود رفتی بعدشم قرص اورژانسی کلی عوارض داره اینهمه خوردی کلا تو سال ...

ازمایشگاهی گفت ۶ روز بعد رابطه چون یه هفته شده نشون میده

رابطه بدون دخول که ممکن نیست عزیزم یعنی ممکنه ها ولی خیلی کم.پریودت بهاطر مصرف قرص هابهم ریخته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

معلومه که نیستی

این همه اورژانسی خوردی

آزمایش هم گفته نیستی

معلومه اصلا خبر نداری که اونا که میخوان بچه دار شن چثد تلاش میکنن و آخر هم نمیشه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
معلومه که نیستی این همه اورژانسی خوردی آزمایش هم گفته نیستی معلومه اصلا خبر نداری که اونا که میخو ...

پس به ازمایش مطمعن باشم بخدا فوبیا گرفتم از این مسعله

ازمایش خون حداقل باید ده روز از رابطه گذشته باشه تا نشون بده من 12 روز بعد بتام 50بود

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
ازمایش خون حداقل باید ده روز از رابطه گذشته باشه تا نشون بده من روز 12 بتام 50بود

من ازمایشگاهی گفت اوک منفی چون لاقل باید بتا ۲۵ میشد یان و اینکع از داروخونه دکتر زنان پرسیدم گفتی درسته

چه مارکی بود بی بی هات 

همه قيمر و همه مارك زدم