2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگش وپوشش دهیش مثل کرم پودرهست؟

نه مثه پودر 

ولی برا پوستی ک زیاد مشکلمو لک و اینا نداره خیلی خوبه خیلیم قشنگ میخوابه روپوست 

بنظرم پوششش برا من خوبه ، من کلا کرم پودر حس میکنم خیلی رو پوستم سنگینه ولی این سبک و عالیه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
نه مثه پودر  ولی برا پوستی ک زیاد مشکلمو لک و اینا نداره خیلی خوبه خیلیم قشنگ میخوابه روپوست&n ...

فک نمیکردم جواب بدی پیاممو😁😘😍😍من پوستم خوبه فقط برای اینکه پوستم یک رنگ بشه .امانمیدونم چ مارکیی خوبه

فک نمیکردم جواب بدی پیاممو😁😘😍😍من پوستم خوبه فقط برای اینکه پوستم یک رنگ بشه .امانمیدونم چ مارکیی ...

همین که من میزنم بگیر پشیمون نمیشی

اورال 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
عزیزم B B cream زیر ساز پنکیکه یعنی اول باید بی بی کرم بمالی بعد روش کرم پودر یا پنکک بزنی بی بی کر ...

اگه از تونیک و پرایمر که زیرساز آرایشه استفاده کنید دگ لازم نیس کرم پودر بزنید 

من یه پرایمر میشناسم خیلی خوبه 

این محصول رو چند میخرین؟؟؟ من یه کرم bb میشناسم واقعا فوق العادس

من خودم از المان مستقیم میخرم 

ده یورو 

ولی تومسایتای دیجی کالا هم دیدم قیمت زده بود ۱۸۰ تومن اگه بیشتر نشده باشه

ولی عالی 

من چندساله دارم استفاده میکنم 

و البته تجربه جدیدم درمارولر هستش که من هفته ایی ی بار انجام میدم دستگاهشو گرفتم 

خیلیییی خوبه خیلیییی

ی سری لکه های من کلا رفته

البته تو درازمدت اثرشو میبینی 

اونم عکسشو میذارم براتون اگه خواستین

این محصول رو چند میخرین؟؟؟ من یه کرم bb میشناسم واقعا فوق العادس

http://madamod.com/دستگاههای-مراقبت-از-پوست/200-درمارولر-6-در-1-دیآراس-drs-6-in-1-dermaroller.html

من خودم از المان مستقیم میخرم  ده یورو  ولی تومسایتای دیجی کالا هم دیدم قیمت زده بود ۱۸۰ ...

من مشاوره پوست و موعم برندامون ایرانیت ولی واقعا کیفیت محصولاتمون عالین

دوست داشتم ببینم شما از چی استفاده میکنید 

فک نمیکردم جواب بدی پیاممو😁😘😍😍من پوستم خوبه فقط برای اینکه پوستم یک رنگ بشه .امانمیدونم چ مارکیی ...

سلام عزیزم مشاوره پوست ومو هستم 

من خودم کرم بی بی و سی سی رو استفاده میکنم عالیه خیلی سبکه 

واتساپ میتونین سوال کنبن 09184994315

عزیزم B B cream زیر ساز پنکیکه یعنی اول باید بی بی کرم بمالی بعد روش کرم پودر یا پنکک بزنی بی بی کر ...

واب خوب من میخوام فقط به عنوان ضد آفتاب عمل کنه   من آرایش نمیکنم