ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 عنوان چطور وزن کم کنم؟ 188 بازدید | 9 پست بعد عروسی شکم دراوردم.۵ کیلو زیاد شدم.چطور کم کنم،؟ خدایا شکرت 1397/05/31 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_همیشه_بهار_من عضویت: 1391/08/15 تعداد پست: 1232 ورزش و رژیم غذایی وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 ورزش و رژیم غذایی ورزش که نمیکنم.رژیم هم سعی میکنم برنج کم بخورم.ولی فرقی نکرده خدایا شکرت
الان عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 1702 پنج کیلو که چیزی نیست یه ماهه کم میشهنون سبوس دار بخور چون بی سبوس چاق کننده اس برنج روزی ده قاشق بیشتر نخور آب جوشیده بخور چون نجوشیده سنگین و چاق کننده اس تا جایی که میتونی سردیجات نخور و گرمیجات بخور مطمئن باش زود لاغر میشی تنهایی رو عشقه
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 پنج کیلو که چیزی نیست یه ماهه کم میشه نون سبوس دار بخور چون بی سبوس چاق کننده اس برنج روزی د ... مرسی عزیزم.گرمیجات که سعی میکنم بخورم.چون قراره ivf بشم. خدایا شکرت
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29521 ناشتا تخم کتان آسیاب شده یک قاشق مربا خوریطی روز دمنوش دارچین، چای سبز، دمنوش زنجبیل جهت افزایش سوخت و ساز بدنپرهیز از غذاهای سرخ کردنی و پرکالری و پر کربوهیدرات مثل انواع کو کو ، کتلت، الویه و ماکارانی و پاستا و نودل و لازانیا از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 ناشتا تخم کتان آسیاب شده یک قاشق مربا خوری طی روز دمنوش دارچین، چای سبز، دمنوش زنجبیل جهت افزایش سو ... مرسی عزیزم.فقط خوردن چای سبز به خاطر کافیینش اشکالی نداره برا قبلivf? خدایا شکرت
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29521 مرسی عزیزم.فقط خوردن چای سبز به خاطر کافیینش اشکالی نداره برا قبلivf? اطلاع ندارم از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 اطلاع ندارم باشه .خیلی ممنونم.همفکری کردید باهام. خدایا شکرت