2777
2789

من اگه بخوام اتاقو تزیین کنم قبل از اینکه برم اتاق عمل فرصتی دارم؟ یعنی روند پذیرش و اینا چطوریه؟ قبل از اینکه برم اتاق عمل چه کارایی می کنن؟؟🤔🤔 

دقیقا می خوام بدونم خودم می تونم اتاقو تزیین کنم یا باید بسپرم به کسی

هم خودشون ديزاين ميكنن هم همسرت ميتونه تو فرصتي كه هس تزيين كنه

ولي اتاقت بايد خصوصي باشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

من ک اورژانسی بودم تا رسیدم رفتم اتاق عمل .

اما کسایی ک تو نوبت بودن نیم ساعت یه ساعتی معطل میشدن ولی انقد تو استرس بودن فقط منتظر بودن!بعضی دکترا میگن باید از شب قبل عمل بیمارستان باشی در این صورت ک وقت بیشتری هست

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک اورژانسی بودم تا رسیدم رفتم اتاق عمل . اما کسایی ک تو نوبت بودن نیم ساعت یه ساعتی معطل میشدن و ...

یعنی اگه صبح زود اتاقو بگیرم نمی تونم برم تزیینش کنم؟ به سلیقه بقیه اعتماد ندارم

یعنی اگه صبح زود اتاقو بگیرم نمی تونم برم تزیینش کنم؟ به سلیقه بقیه اعتماد ندارم

ميتوني چون واسه سز هم بايد چند ساعت قبل تو بيمارستان باشي تو اون فرصت ديزاين كن با خيال راحت استرسم نداشته باش كلا سز من ده دقيقه طول كشيد

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

نمیدونم والا.من چون اورژانسی بودم دقیقا نمیدونم چقد معطلی داره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!