2777
2789

واااا چه چیزا تا حالا نشنیدم وظیفه ی پدر هم نیست جهاز بده جهاز و سیسمونی عرفا و شرعا وظیفه ی مرده مخصوصا مردای تنبل و هیچی ندار الان 

فرق مادرشوهر بامرغ چیه؟ مرغ میشینه وتخم میذاره اما مادر شوهر تا یه تخمی نذاره نمیشنه!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه 

لابد از قوانين عروس شماس

ولي بهتر اينه آدم بين بچه هاش فرق نذاره

مثلا به دخترش جهاز بده ولي به پسرش چيزي نده يا برعكس براي پسرش خونه بخره عروسي بگيره و طلا بخره ولي براي دخترش يه جهاز معمولي بده

بايد تعادل رو رعايت كرد

عروس شمام چقد پروعه ميتونه بگه اين حرفهارو من بگم ميگن به تو مربوط نيست دلمون ميخواد به اون بديم به شما نديم

مث منی پس، من حتی شوهرم پول ک پدرشوهرم کادو عروسی داد فرداش بهشون پس داد یه هزار تومن کمک نکردن 😁

خداروشکر شوهرامون داشتن خرج کردن 

من اوایل خیلی غصه میخوردم حتی به برادرشوهرم خونه دادن به ما ندادن 

البته میگفتن بیا جای اون بشین تو اپارتمان خودشون

شوهرم گفت نمیبرتم اونجا 

استقلاتو از دست میدی 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
خداروشکر شوهرامون داشتن خرج کردن  من اوایل خیلی غصه میخوردم حتی به برادرشوهرم خونه دادن به ما ...

منم همیشه بابت اینکه یه سر سوزن ندادن خداروشکر میکنم منتی رو سرمون نیس، برا برادرشوهر منم همه کار کردن خرج عروسیش کلی پول دادن بهش ما چیزی نگفتیم البته من ازشون توقعی هم نداریم

خداروشکر شوهرامون داشتن خرج کردن  من اوایل خیلی غصه میخوردم حتی به برادرشوهرم خونه دادن به ما ...

ايول به شوهرت واقعا نعمته همچين مردي كه تمام تلاششو خودش ميكنه زن و بچش آرامش و رفاه داشته باشن

خودتون پر روش كردين ديگه هم خونوادتون هم برادرت بايد ياد بگيره از شوهرش انتظار داشته باشه نه پدرشوه ...

یه وقتایی به سرم میزنه نامزدیمو بهم بزنم تا انقدر اتیش نسوزونه

یه وقتایی به سرم میزنه نامزدیمو بهم بزنم تا انقدر اتیش نسوزونه

دیوونه ای دختر؟؟؟

شاید همینو میخواد 

اصلا محلش ندین 

عروسیم نیومد خیلی ببخشید به جهنم 

خودشو خراب میکنه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍