خوب نباید فرق بزاره پدر باید خرج هردوشون کنه ووسایل ازدواج هر دوشون روفراهم کنه به نظر من جدای از لطف یه جورایی وظیفه پدرهم هست
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
خب من الان دارم ازدواج میکنم واسه جهیزیه خریدنم اعصابمو خورد کرده و میگه پامو تو مراسمت نمیذارم
خیلی بهش رو دادین اگه واقعا زور میگه توقع بیجا داره بفهمونید بهش مهم نیست عقل شعورش هر چی میگه اونو انجام بده
احساس میکنم ازش حساب میبرید واسه همین بلبل زبونو پرتوقع که تهدید هم میکنه 😏😏
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
نه من که کلا پدرم به من جاهاز نداد ولی به خواهرم داد ربطی نداره پس بگم به من پولش بده 🤣🤣نه خوب رسم شوهرم اینا بود خودشون جاهاز بدن ولی شوهر خواهرن اینا نه
خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜