2777
2789

خوب نباید فرق بزاره پدر باید خرج هردوشون کنه ووسایل ازدواج هر دوشون روفراهم کنه به نظر من جدای از لطف یه جورایی وظیفه پدرهم هست

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
وظیفه که نه  لطفشونه اگه داشته باشن خرج بچشون کنن.  جهازم وظیفه نیست لطفه لطف

وقتی دارن وظیفس 

ندارن نباید بدن 

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ببخشیدا عروستون خیلی بیشعوره  خدا خودش شاهد پدرشوهرم واسه ما واسه عروسی خونه هیچ کمکی نکر ...

پدر من به تازگی ۷۰ـمیلیون پول نقد بهشون داده ولی مگه سیر میشن؟

اینجور ادما  رو  هرچقدر بدی  دهنشون بازه . 

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

ای بابا باید متشکر هم باشن فک کنم خیلی پر توقع شدن

ما واسه خرید خونه ۴ تومن از پدرشوهرم گرفتیم که پکیچ کنیم خونه رو 

سر دوسه ماه پسش دادیم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
به خواستهای نا معقولش توجه نکنید  بزارید هر چی میخواد وبخواد و بگه  زیاد جدیش نگیرید . که ...

خب من الان دارم ازدواج میکنم واسه جهیزیه خریدنم اعصابمو خورد کرده و میگه پامو تو مراسمت نمیذارم

خب من الان دارم ازدواج میکنم واسه جهیزیه خریدنم اعصابمو خورد کرده و میگه پامو تو مراسمت نمیذارم

خیلی بهش رو دادین اگه واقعا زور میگه توقع بیجا داره بفهمونید بهش مهم نیست  عقل شعورش هر چی میگه اونو انجام بده 

احساس میکنم ازش حساب میبرید واسه همین بلبل زبونو پرتوقع که تهدید هم میکنه 😏😏

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
شما هیچ کار .  به مادرو پدرت بگو قانعش کنن و اینکه بگن  پدرتو  به دخترش جهاز داد به ز ...

من دارم ازدواج میکنم خب اگه ادم حسابش نکنیم جواب مردمو باید تو مراسمم چی بدم

نه من که کلا پدرم به من جاهاز نداد ولی به خواهرم داد ربطی نداره پس بگم به من پولش بده 🤣🤣نه خوب رسم شوهرم اینا بود خودشون جاهاز بدن ولی شوهر خواهرن اینا نه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
از حرص میکشن ادمو.منی که دم ازدواج باید،شاد باشم اینه وضعیتم

ول کن بابا اهمیتش نده  زیادی رو دادین بهش اینجور که میگی

خیلی بهش رو دادین اگه واقعا زور میگه توقع بیجا داره بفهمونید بهش مهم نیست  عقل شعورش هر چی میگه ...

بله متاسفانه مار تو استین پروش میدادیم موقع ازدواج من خودشو نشون داد

خیلی ببخشیدا عروستون خیلی بیشعوره  خدا خودش شاهد پدرشوهرم واسه ما واسه عروسی خونه هیچ کمکی نکر ...

مث منی پس، من حتی شوهرم پول ک پدرشوهرم کادو عروسی داد فرداش بهشون پس داد یه هزار تومن کمک نکردن 😁