hadiiiiis مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 3153 عنوان مزاحم واتساپ 538 بازدید | 5 پست سلام،خانوما صبح ک بیدار شدم دیدم تو واتساپم پیام ناشناس اومده،میخاستم بلاکش کنم دستم رفت روی دکمه گزارش و مسدود کردن اینو زدم.الان تم لیست مسدودی هام نیست میخام شمارشو بدم ب همسرم ببینه شاید بشناستش... عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم 1397/05/31 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 خب بیخیالش شو دیگه،چکاریه؟ عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61297 عزیز دل چرا دنبال دردسر میگیردی **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
_gilas_ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 4962 دنبال دردسر نباش هرچی از این مسایل دور باشی به نفعت هست من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 من یبار شوهرم یه مزاحم پاکستانی داشت 😟 نمیدونم از کجا شماره شوهرمو اورده بود پیش شمارش ۰۰۹۲ بود گفتن برا پاکستانه😐 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی