2789
عنوان

التماس تفکر

232 بازدید | 17 پست

دختر دستش را بریده بود اندازه ای که نیاز به بخیه زدن داشت.

باشوهرش آمده بود.

وقتی خواست روی تخت دراز بکشد شوهرش نشست و سرش را روی پاهایش گذاشت. تمام طول بخیه زدن دستش را گرفت و نازش را کشید و قربان صدقه اش رفت.

وقتی رفتند ؛ هرکسی چیزی گفت

یکی گفت زن ذلیل؛ یکی گفت لوس، یکی چندشش شده بود و دیگری حالش بهم خورده بود!

یادم افتاد به خاطره ای دور روی همان تخت.

خاطره ی زنی با سر شکسته که هرچه گفتم چطور شکست فقط گریه کرد و مردی که می ترسید از پاسخ زن.

زن آنقدر از بخیه زدن ترسیده بود که بازهم دست مرد را طلب می کرد و مرد آنقدر دریغ کرد که من کنارش نشستم و دستش را گرفتم و آرام در گوشش گفتم لیاقت دستانت بیشتر از اوست.اما وقتی آن ها رفتند کسی چیزی نگفت! هیچکس چندشش نشد و هیچ کس حالش بهم نخورد...

همه چیز عادی بنظر آمد...

و من فکر کردم ما مردمی هستیم که به ندیدن عشق بیشتر عادت داریم تا دیدن عشق.

خشونت عليه زنان هميشه يک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نيست !

خشونت اضطرابی است که در جان زن است که فکر ميکند بايد لاغرتر باشد چاق تر باشد ، زيباتر باشد ، خوشحال تر باشد ، سنگين تر باشد ،
خانه دار تر باشد ، عاقل تر باشد ...
خشونت آن چيزی است که زن نيست
و فکر ميکند بايد باشد ! خشونت آن نقابی است که زن به صورتش ميزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد ....

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

به مَردی دل ببند که از علاقش به خودت مطمئنی

قانونِ رابطه ها این است:

مَرد باید عاشق تر باشد

مَرد است که باید برای داشتنت تلاش کند

مَرد است که باید پُر باشد از نیاز به تو

مَرد است که باید بجنگد..

تو چرا نشسته ای کنجِ اتاق و زانوهایت را بغل گرفته ای و اشک می ریزی و روزهایت را آتش میزنی!

چند سالت است مگر؟!

اینکه می نویسی خسته شده ای، اینکه می نویسی دیگر کِشِش نداری، این فاجعه است، فاجعه!

این روزهایت، بهترین روزهایت هستند..

حالاست که باید بخندی، حالاست که باید رها باشی و آزاد، حالاست که باید دخترانگی کنی..

نه که همه را خط بزنی و بنشینی کنجِ اتاق و دیوارهایش را خراش دهی و زار بزنی برای نداشتنِ مَردی که حواسش هم به تو نیست..

. اي كاش ياد بگيريم که :

1 _ با احمق بحث نکنيم و بگذاريم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.

2 _ با وقیح جدل نکنيم ، چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحمان را تباه میکند.

3 _ از حسود دوری کنيم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنيم باز هم از ما بیزار خواهد بود.

4 _ تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق نداريم ترجیح دهيم...

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی ب اینها فکر میکنم

خیلی ناراحت کنندس

ما دیدن ی بوسه رو قبیح میدونیم ولی صحنه اعدام نگاه میکنیم فیلم میگیریم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
منم خیلی ب اینها فکر میکنم خیلی ناراحت کنندس ما دیدن ی بوسه رو قبیح میدونیم ولی صحنه اعدام نگاه می ...

حالا من زیاد با بوسه تو ملع عام موافق نیستم😅ولی از صحنه اعدامم فراری ام حالم بد میشه😓

میشہ برای سلامتے یکنـفر ک سرطان گرفته صلوات بفرستین❤😢
حالا من زیاد با بوسه تو ملع عام موافق نیستم😅ولی از صحنه اعدامم فراری ام حالم بد میشه😓

چرا بوسه خیلی قشنگه

مثلا ما عید خونه مامانم بودیم همه باهم روبوسی کردن ولی زن و شوهرا روبوسی نکردن چون ب نظرشون زشت بود

یعنی چی

مسخره نیست؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
چرا بوسه خیلی قشنگه مثلا ما عید خونه مامانم بودیم همه باهم روبوسی کردن ولی زن و شوهرا روبوسی نکردن ...

نه روبوسی، بوس زشت منظورم بود😅وگرن روبوسی ک خوبه😁

میشہ برای سلامتے یکنـفر ک سرطان گرفته صلوات بفرستین❤😢

پسری با اخلاق اما فقیر به خواستگاری دختری رفت

پدر دختر رو به پسر کرد و گفت: تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد پس من به تو دختر نمیدهم

چندی بعد پسری پولدار اما بدکردار به خواستگاری همان دختر رفت ، پدر دختر با ازدواج موافقت کرد و در مورد اخلاق پسر گفت : انشاءالله خدا او را هدایت میکند

دختر گفت: پدر، مگر خدایی که هدایت میکند، با خدایی که روزی میدهد فرق دارد؟!

می‌گویند باهر کس مثل خودش باید رفتار کرد، شما گوش نکنید. چون اگر چنین بود از منش و شخصیت هیچکس چیزی باقی نمیماند

هركس هر چه به سرت آورد فقط خودت باش نگذار برخورد نادرست آدمها، اصالت و طبیعت تو را خدشه دار کند.

اگر جواب هر جفايى، بدى بود که داستان زندگی ما خالى از آدم های خوب می شد!اگر نمی توانى شخص مثبت زندگی كسى باشى...
اگر براى ياد دادنِ همان خوبى هايى كه خودت بلدى ، ناتوان هستی اگر خوبى كردى و بدى ديدى كنار بكش؛ اما بد نشو... اين تنها كاريست كه از دستت بر می‌آید...

تو شخص مثبت زندگی خودت باش...

ممنون بابت این تاپیک ارزشمند😘

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

چهار رفتار مرد را می شکند

مجادله با او

گریه از دست او

قهر با او

پرخاشگری زن بر مرد.

خودت را به هيچ زباني براي كسي ترجمه نكن آنكس كه دوستت دارد بايد همه آنچه كه هستي را از لا به لاي حرف هاي نگفته ات از عمق نگاه ساده ات از حسادت دستهاي مهربانت بفهمد

آدمها را از روی عکس هایشان نشناسید…
آدمها ازبی حوصلگی هایشان…
ازخستگی هایشان…
ازدلتنگی ها…
ازغصه هايشان…
عکس نمی گیرند!