2777
2789
عنوان

تبریزهای عزیز

486 بازدید | 22 پست

اگه هستید میشه جاهای دیدنی شهرتون معرفی کنید واینکه واسه خرید کیف و کفش چرم کجا بریم ممنون میشم بازارای مرزیتون معرفی کنید

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوهفته پیش اونجا بودم جلفا خوی بازاراش خوبه چرمم بازار بزرگ تبریز یه قسمتش پر از این چیزاست ولی من عاشق روستای بنیسش شدم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

پارک شاه گلی،، نمایش دلفین باغلارباغی، مقبره الشعرا که مفبره استاد شهریار و حدود ۴۰۰ ادیب  دیگه اس ،، مسجد کبود فیروزه جهان اسلام،، موزه عصر آهن،،موزه آذربایجان،، خانه شخصی استاد شهریار ،، منزل افتخار آذربایجان ستار خان ،،، قلعه بابک حنگلهای بهشتی ارسباران،، روستای تاریخی کندوان هتل صخره ای کندوان از معدود هتلهای صخره ای جهان ،،، بازار سرپوشبده تبریز نیاز ب معرفی نداره بزرگترین بازار سرپوشیده جهان هنوزم که هنوزه کل دالان هاشو ندیدم دالان مخصوص کیف و کفش چرمم داره ،، مراکز خرید لاله پارک و اطلس برندهای ترک ،،، سنگفرش ولی عصر ،،، سنگفرش تربیت ،،، موزه خودروهای کلاسیک ،،، موزه خیلی زیاده ،،، غذاهای خوشمزه و شیرینی و آجیل هم  که تکرار مکررات هست😄خوش بگذره

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
خانوما به سوال منم جواب بديد اين منطقه ايل گلي جاي خوبيع؟خونهرهاسمتري چنده بر پارك؟

جای عالی هست بالاشهره آب و هواشم محشره خونه هم از متری ۵-۷ تومن هست تا بالاتر

داغ گلی یادم رفت بالای تفرجگاه عینالی هست دریاچه مصنوعی بام تبریز میگیم بهش تلکابین و زیپ لاین داره میتونین با تله کابین برید بالا یا کوهنوردی کنید یا با خودروهای اشرافی انگلیسی برید بالا😎😍