ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
رنگ که نه ولی نگین کم میشه موقع فروش طلا.چون طلا فروش طلاهارو اب میکنن ولی شما میخواهید طلای دست دوم بخرید واستفاده کنید پس طبعا نگین برای شما کم نمیشه.
دنیاهمه هیچ واهل دنیاهمه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
از دوستت ميخري ك سىود هم ميكني نه اجرت ازت ميگيره نه سود نه هيچي فقط قيمت طلا اصليه ديگه مثلا اين بشه ده تومن طلاش اگه از مغازه ميخواستي بخري حداقل ١٣ازت ميگرفت ولي الان فوقش نگيناش دويست تومن كم ميشه
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بعدم ميبرين طلافروشي بهتون قيمت ميده در نتيجه وزن نگينارو كم ميكنه بهت قيمت ميده ميخري پس ضرر نميكني
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊