هنوز ٤ ماه نشده كه عروسي كرديم با ٢ سال عقد كه حالمو از هرچي دوران عقده بهم زد. تازه اومدم نفس بكشم. گفتم كمه كمش يكي ٢ سال بعد حامله بشم. دوست داشتم با برنامه ريزي باشه. ٢ هفتس متوجه شدم باردارم. ميدونم ناشكريه ولي يك درصدم به اين فكر نكردم كه نگهش دارم. ولي ظاهرا نشد كه بشه بندازمش. خيلي زود بود خيييلي منه احمق پيش خودم خيليارو سرزنش كردم واسه اينكه چقد زود باردار شدن ولي حالا خودم... . نه ناراحتم نه خوشحال فقط ميدونم الان وقتش نبود. خدايا ببخش منو
ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
عزیزم مبارکت باشه. میدونم برنامه هات بهم میخوره ولی مطمئن باش خیرت بوده..خدا بهترین ها رو برات رقم زده..بزودی با اولین حرکتش عاشقش میشی.هر روز نوازشش کن و باهاش حرف بزن.
همدم جدیدت مبارک
امیدوارم براتون خوش قدم باشه و بهترین لحظات و باهم داشته باشین...
اینم بگم اون همه افکارت و میفهمه..
بهش بگو منتظرت نبودم ولی خوشحالم که دارمت
خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
غصه هم نخور عوضش با کوچولوت کلی سفرای خوب میری ب همه هدفات میتونی برسی شاید یکم زمان ببره اما بلاخره اونقدرا هم بچه مانع نیست اگه خودت همت کنی خدا برات حفظش کنه😍
عزیزم اگه تونستی حلالیت بگیر. توبه هم کردی خدا خیلی مهربونه و رحمانه😄😄😄
از چند نفر حلالیت بطلبم؟؟؟؟؟به هرکی می رسیدم میگفتم چقد احمقه حامله س با این شرایطش...چقد احمقه شوهر کرده....چقد احمقه شوهر نکرده....یه دهن بااااز و یه مشت اطرافیانی ک واسه گرم شدن بزم دلقکی من هیچ وقت نگفتن کارت زشته.....خدایااا به مهربونیت من و ببخش
خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...