2821
2789
عنوان

زود بود نه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 69 پست
عزيزم. بخدا وقتي منتظرارو ميبينم كه با هزار اميد اقدام ميكنن از خودم و حسم متنفر ميشم ولي باز اين حس ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم؛تو رو خداااا شاکر خدا باش

بخدا خ انتظار سخته اصلا کشندس

تحمل نگاه ترحم آمیز دیگران سخته

تحمل سوالای دیگران 

وااااااااای تحمل اینکه ناخواستع هر ماه شوهرت رو ناامید کنی و کاری ازت برنیاد خ سخته

ب اینا فکر کن تا بدونی چقد برای خدا عزیز بودی ک همچین هدیه ای رو برات سورپرایزانه داده

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو رو خدا تو دوران بارداریت برای ما منتظرا دعا کن

وقتی نگاه ب صورت ماهش می کنی

وقتی از ته دلت واسش ذوق می کنی برای ما بیچاره ها دعا کن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
مرسی از دعای قشنگت عزیزم؛تو رو خداااا شاکر خدا باش بخدا خ انتظار سخته اصلا کشندس تحمل نگاه ترحم آم ...

بميرم😢

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
تو رو خدا تو دوران بارداریت برای ما منتظرا دعا کن وقتی نگاه ب صورت ماهش می کنی وقتی از ته دلت واسش ...

چشم حتما🙏🏻

مونا جوون مبارك باشه جوجت انشالله سالمو صالح باشه به دلم افتاد گل پسر داري😜🤗

قربونت برم تينا جون😘😘

چي شد كه به دلت افتاد😂😂