2789
عنوان

زود بود نه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 69 پست

عزیزم مبارکت باشه. میدونم برنامه هات بهم میخوره ولی مطمئن باش خیرت بوده..خدا بهترین ها رو برات رقم زده..بزودی با اولین حرکتش عاشقش میشی.هر روز نوازشش کن و باهاش حرف بزن.

همدم جدیدت مبارک 

امیدوارم براتون خوش قدم باشه و بهترین لحظات و باهم داشته باشین...

اینم بگم اون همه افکارت و میفهمه..

بهش بگو منتظرت نبودم ولی خوشحالم که دارمت

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
بنظرم زمان بگذره از شوک درمیایید قبولش کنید  برای خودتون راحتتره اینجوری بخوای همش بگی نمیخو ...

اره واقعا همينجوري پيش برم افسردگي ميگيرم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مبارکت باشه. میدونم برنامه هات بهم میخوره ولی مطمئن باش خیرت بوده..خدا بهترین ها رو برات رقم ز ...

ممنون بابت انرژيت❤️👌🏻

😢😢😢😢😢 ميفهمي حالمو؟؟ من هنوز خيلي كارا مونده بود كه بكنم هنوز ماه عسلم نرفتيم😫  كاش دل ...

من خودم از هرچیز غیرمنتظره بدم میاد میفهمم الان چ حسی داری این موضوع ساده ای هم نیست 

ادم دلش میخواد وقتی امادگیشو داره براش اتفاق بیفته 

ولی حتما حکمتی داشته عزیزدلم ی وقت ناشکری نکنی

غصه هم نخور عوضش با کوچولوت کلی سفرای خوب میری ب همه هدفات میتونی برسی شاید یکم زمان ببره اما بلاخره اونقدرا هم بچه مانع نیست اگه خودت همت کنی خدا برات حفظش کنه😍

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
عزیزم اگه تونستی حلالیت بگیر. توبه هم کردی خدا خیلی مهربونه و رحمانه😄😄😄

از چند نفر حلالیت بطلبم؟؟؟؟؟به هرکی می رسیدم میگفتم چقد احمقه حامله س با این شرایطش...چقد احمقه شوهر کرده....چقد احمقه شوهر نکرده....یه دهن بااااز و یه مشت اطرافیانی ک واسه گرم شدن بزم دلقکی من هیچ وقت نگفتن کارت زشته.....خدایااا به مهربونیت من و ببخش  

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
من خودم از هرچیز غیرمنتظره بدم میاد میفهمم الان چ حسی داری این موضوع ساده ای هم نیست  ادم دلش ...

هوووووففف🤧🤧 مرسي عزيزم

از چند نفر حلالیت بطلبم؟؟؟؟؟به هرکی می رسیدم میگفتم چقد احمقه حامله س با این شرایطش...چقد احمقه شوهر ...

عزیزم

همین که فهمیدی کارت بد بوده یعنی روحت بزرگ شده 

خدا کنه همه ما مثل تو باشیم هنوز دیر نشده عیبامون رو قبول کنیم

خوش به حالت. میدونی چون تو قلبت نور خدا بوده

الان فهمیدی که راه و اشتباه میرفتی

تو الان از بندهای خوب خدایی😍😍😍😍

داداشات هم نظر دادن که زود بوده😕😕😕

اره داداشام باهام راحتن میگفتن درستو ادامه میدادی بعد به خودم نمیگفتن به مادرم گفتن 😉😉😉

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
عزیزم همین که فهمیدی کارت بد بوده یعنی روحت بزرگ شده  خدا کنه همه ما مثل تو باشیم هنوز دیر نش ...

ممنووونم دوست خوبم.از حرفات بغضم ترکید...حس کردم خدا بخشیده منو.....بازم ممنونم...امیدولرم زندگی پربرکتی داشته باشی 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺