2821
2789
عنوان

بی بی چک منفی

109 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی بوده بی بی چکش منفی باشه اما باردارباشه من 15ام موعد پریودی بوده ولی نشدم روز 8تاخیرم بی بی منفی بود احتمال بارداری هست دل درد وکمر دردو سردرد دارم زیر دلمم نبض میزنه مخصوصا وقتی فعالیت می کنم دلم درد زیادی می گیره وسرم گیج میره

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

8 روز بعد از موعد پریودم بتا دادم مثبت بود.اما چون بی بی منفی نشون داده بود فکر کردم عقب انداخته پریودم.برای همین دیر بنا دادم .آخه میگن اگه به هفته بعد اقدام بدی بنا دارم نشون میده که بارداری با نه اشتباه منو تکرار نکن.تجربه دارم میگم 

خدایا هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود
8 روز بعد از موعد پریودم بتا دادم مثبت بود.اما چون بی بی منفی نشون داده بود فکر کردم عقب انداخته پری ...

چرا بچتون سقط شد؟!

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره

نمیدونم.شاید چون چیز سنگین بلند کردم. شایدم چون اقدام داشتم.چون نمیدونستم بار دارم.چون به بی بی چک مطمئن بودم.دیر آز بتا دادم .حتما برو بتا بده

خدایا هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز