2777
2789
عنوان

آب 💦

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 58 پست
اره تاثیر داره زیاد مخصوصا اول صبح من یه مدت یه قرصی میخوردم مجبور بودم قبل صبحانه اب بخورم باهاش او ...

چقدر خوب 👏🏻👏🏻👏🏻

حتما الگوبرداری میکنم ازتون 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
واقعا؟؟؟؟ 😮 چه جوری میتونی انقدر آب بخوری؟

بستگی به مزاج بدنت داره.

من مزاجم گرم و خشکه. مثلا خرما و شکلات نمیتونم بخورم و فقط دنبال چیزای سرد و یخ میگردم مثل میوه یا آب زیاد.

شما احتمالا مزاجت سرد و تر هستش. و کمتر به اب احتیاج داری. همینقدر که رنگ ادرارت سفید یا زرد کمرنگ باشه یعنی به اندازه کافی اب تو بدنت هست و لازم نیست افراطی بخوری

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب 👏🏻👏🏻👏🏻 حتما الگوبرداری میکنم ازتون 

عزیزم 😍

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
بستگی به مزاج بدنت داره. من مزاجم گرم و خشکه. مثلا خرما و شکلات نمیتونم بخورم و فقط دنبال چیزای سرد ...

جدی ؟ من نمیدونستم 

من عاشق شکلات و خرمام 

کاشکی میتونستم برات عکس بفرستم الان رو کانتر آشپزخونه یه ظرف خرماست که همیشه پره و همونجاست 

شکلات خوری روی میز پذیرایی هم پره 

خیلی بستنی مگنوم میخورم 😞 یا هر بستنی که شکلات فراوون داشته باشه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خیلی در حدی که بقیه میگفتن برو ازمایش بده شاید قند داری 

واقعا؟؟؟ 

چرا پس من دوست ندارم آب بخورم 😩😩😩

یه بار میخواستم آزمایش کلونوسکوپی بدم بهم گفتم روزی ۱ لیتر آب بخور قبلش

ببین میمردم تا تموم بشه بطری 😩😩 اصلا حالت تهوع داشتم ازین همه آب 

ایده خوبیه  حتما از فردا همین کارو میکنم  بطری خومشل هم دارم

انشا.. عزیزم

منم همینکارو میکنم

بیشتر اوقات هم بطریم رو میز جلوی تلویزیون یا کنار کتابامه که بیشتر وقتم رو اونجا هستم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
واقعا؟؟؟  چرا پس من دوست ندارم آب بخورم 😩😩😩 یه بار میخواستم آزمایش کلونوسکوپی بدم بهم گفتم ...

مامان منم مثل شماس بعضی وقتا میگه یادم میره اب بخورم من صبح که بیدار میشم اولین کاری که میکنم باید اب بخورم 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
انشا.. عزیزم منم همینکارو میکنم بیشتر اوقات هم بطریم رو میز جلوی تلویزیون یا کنار کتابامه که بیشتر ...

وای چقدر جای خوبی 

مرسی که گفتین 

من همش پای تلویزیونم 

از فردا میزارم همونجا جلو چشمم 😍😘😘😘👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

جدی ؟ من نمیدونستم  من عاشق شکلات و خرمام  کاشکی میتونستم برات عکس بفرستم الان رو کانتر ...

پس برای همینه. زیاد سخت نگیر خب بدنت نمیپسنده اونجوری😁

وای چقدر جای خوبی  مرسی که گفتین  من همش پای تلویزیونم  از فردا میزارم همونجا جلو ...

خواهش میکنم عزیزم

بعد یه مدت عادت میکنی 

اصلا نمیتونی آب نخوری

واسه میوه و شیر هم ساعت تنظیم کن برای خودت

من خودم چون صبح زود بیدار میشم یازده میوه میخورم

و‌چون شیر معده مو اذیت میکنه ده شب شیر میخورم.حالا شما ببین سیستم بدن و زندگیت چجوریه رو همون تنظیمش کن.

من به بدنم ساعت دادم 😬

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
پس برای همینه. زیاد سخت نگیر خب بدنت نمیپسنده اونجوری😁

ولی انقدر هم بی آبی خیلی بد نیست ؟؟؟ 😞

الان حس بدی پیدا کردم

مخصوصا امروز که اصلا آب نخوردم

ولی انقدر هم بی آبی خیلی بد نیست ؟؟؟ 😞 الان حس بدی پیدا کردم مخصوصا امروز که اصلا آب نخوردم

خب الان یه لیوان اب بخور

نه خب میگم تا رنگ ادرارت نارنجی نشه بد نیست. رنگ زرد کمرنگ یا سفید یعنی خوبه.