2777
2789

من و همسرم نزدیک 3ماهه از هم جدا میخوابیم

من زمین نمیتونم بخوابم بخاطر کمرم

اونم تخت نمیتونه بخاطر کمرش

از قبل بارداری تا الان که بچم یک ماهششه

جداییم.

چند بار گفتم بهش تا کی میخواد ادامه پیدا کنه 

اونم جواب سربالا داده

انگار فرقی نداره واسش

منم کلا قیدشو زدم

دوروزی کنارش بودم

ولی امشب بازم اومدم با بچم رو تخت

بنظرتون خیلی مهمه کنار هم باشن زن و شوهر؟؟

اول باید بگین چراشوهرتون سرد شده؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من خیلی مهمه هیچ وقت جاتونو از شوهرتون سوا نکنین .منو همسرم کنار هم میخابیم من یه کوچولو ازش فاصله میگیرم ک شبا ک بیدارم تکون میخورم بد خاب نشه کلی غصه میخورم ک بینمون فاصله افتاده دیگ مث اوایل همو بغل نمیکنیم.حتما عزیزم کنار شوهرت بخاب

سرد نیست جای خوابمون جداست

عزیزم یکی از نشانه های سردی همینه دیگه اول جای خواب جدا میشه تورو خدا یه کم واقع بین باشیم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

ما هم بچمون یک سالشه

همسرم صبح زود باید بره سرکار و واقعا بچم بدخوابه

جدا میخوابیم

تازه رابطمون گرم‌تر هم شده😄 برای ما که هیچ تاثیر منفی نداشت

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
بنظر من خیلی مهمه هیچ وقت جاتونو از شوهرتون سوا نکنین .منو همسرم کنار هم میخابیم من یه کوچولو ازش فا ...

خب اون واسش مهم نیست

من خودم خیلی اذیت میشم

ولی وقتی واس همسرم مهم نیس چرا خودمو کوچیک کنم

اره خیلی مهمه من دو ستلی میشه که جدا میخوابم اخه شدیدا خورو خور میکنه تو خواب چندبارم که سرشو تکون بدی عصبانی میشه خلاصه سر یه جریاناتی دو هفته پیش دعوای بدی کردیم حتی شوهرم بچه رو برد شهرستان خونه مادرش و خودشم با اینکه شهر خودمون بود دو شب خونه نیومد حالا دیشب که یه کم ارومتر شد و ت نستم باهاش حرف بزنم گفت که بهم توجه نمکنی خونه مادرت برام میوه پوست نمیگیری شب کنارم نمیخوابی منت کارهاییو که میکنی سرم میزاری 

باورت میشه به خاطر این چیزای پیش پا افتاده داشتیم طلاق میگرفتیم حالا فردا قراره بچه رو بیاره عا کنید نظرش عوص نشه

اره چیکار کنم بنظرت اصلا براش مهم نیس انگاری

عزیزم خواهرانه بهت بگم اینجوری میدون رو برای زنای هرزه باز میزاری،برای شوهرت مهم باشه یا نه حتما برو کنارش بخواب

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
خب اون واسش مهم نیست من خودم خیلی اذیت میشم ولی وقتی واس همسرم مهم نیس چرا خودمو کوچیک کنم

دید مردا نسبت ب مسایل مث دید خانوما نیست خانوما نکته بین تر و احساسی ترن ولی اقایون هزارسالم ک بگذره  متوجه نمیشن ک ممکن جدا خابیدن ب رابطه لطمه بزنه