2777
2789

بچها من چند وقت پیش فهمیدم همسرم با یه خانمی تو وات چت میکنه خلاصه بگم بهش گفتم و کلللی معذرت خواهی کرد و غلط کردم و تکرار نمیکنم ولی از اون روز من همش تو فکرم که ینی چیا بهم گفتن و این حرفا اکثر شبا از بس فکر میکنم میزنه به قلبم و همش درد قلب و قفسه سینه دارم😔😔

بهم گفت خانمه مال شهر اطرافمونه ما یه شهر خیلی کوچیکیم

حالا امروز فهمیدم خانمه دخترعموی دوستمه..واای دیوانه شدم حالا چجوری تو رو دوستم نگاه کنپ احساس میکنم دوستم خبر داره احساس میکنم برم مهمونیشون خانمه منو میبینه و مسخرم میکنه (من باهاشون رفت و امد دارم ولی همسرم نه) دارم میمیرم از فکر و خیال بنظرتون به همسرم بگم فهمیدم طرف کیه بهش بگم دیگه روی رفتن پیش دوستمو ندارم احساس میکنم دوستم میفهمه نمیدونم شایدم ندونه بنظرتون بهش بگم کوچیکم کردی داغون بودم داغونترم کردی کاش انقد اشنا و نزدیک نبود یا بیخیالش شم

تورو خدا بیاین کمک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم من چون قضیه برای قبلا هستش برای همسرت تازه نکن که دوباره یادش بیاد 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

چه جوری فهمیدی دختر عموی دوستته؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عزیزم کسی بخواد خجالت بکشه دوستتونه نه شما 

چجوری فهمیدین کی بوده؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

اللهی بمیرم واسه دلت نمی‌دونم کار درست چیه ولی بنظرم راحت حرفشو به زبون نیار جلوی شوهرت یهو دیدی پررو شد طلبکارم شدا..بهرحال بذار حالا حالا ها شرمندت باشه.درباره حست اصن نمی‌دونم چی بگم که دلت آروم بگیره

بنظر من با اعتماد به نفس بالا توی مهمونی حضور پیدا کنین و لحاطر هیچ مسله ای ناراحت و سرخورده نباشین 

کسایی که باید خجالت زده باشن شما نیستین . 

بلعکس شاد و سرحال باش که فکر نکنه زندگیتون بده.

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است.

بنظرم برو گیسای اون زنه رو ببر 

بعدم شوهرتو ادب کن 

تو چ تقصیری داری 

مردک و زنک احمق 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

چرا تو خجالت بکشی اون باید خجالت بکشه ...مردشورشونا ببرم که زندگیمونا تباه کردن ...منم همینطورم از شدت فکر و خیال مو و ناخن تو سرم و دستم نمونده .خیر نببینن الهی

میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!