2777
2789
عنوان

خانما اینجا کسی هست که طلبه ی خانم باشه و حوزه ی علمیه درس خونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6258 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سخت بود عزیزم که نتونستم تموم کنم تازه بچمم جایی نبود بزارم مینشستم پشت در تا کسی اذیت نشه ولی خودم ...

بله سخته و اینکه بعضیا با حفظیات جور نیستن .سخت ترم میشه دیگه 

عربیو باید در حد یه لیسانس زبان عربی یاد بگیری با بچه سخته کلاس رفتن .ولی اینجایی که دوست من میرفت توش مهد داشتن 

شمام برو ادامه بده مدرکتو بگیر برو جایی که مهد داشته باشن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
محتاجیم عزیزم

مرسی 

میگم شما ک حوزه درس خوندی با اون شوهرتون ک نخونده تو زندگیتون مشکل پیش نمیاد

چقد من یادم هی اعتماد میکنم هی زمین میخورم بارم ادم نمیشم میدونی چرا؟!
دوست عزیز شما نمیدونی بازار کارش بعدا چطوره؟

همون موقع باید اشنا پیدا کنی این ور اون ور .عربیو خوب یاد بگیری می تونی خصوصی یا کنکور درس بدی 

کلا تو ایران زیاد تحصیل با درامد رابطه نداره 

باید پارتی داشته باشی 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
بله سخته و اینکه بعضیا با حفظیات جور نیستن .سخت ترم میشه دیگه  عربیو باید در حد یه لیسانس زبان ...

الان که ماشالله دخترم ۱۱ سالشه دیگه احساس میکنم پیر شدم واسه درس خوندن همین دخترم و ضبط و ربط کنم خدا قبول کنه اون موقع نشد الان که فکرام زیاد شده  دیگه .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
مرسی  میگم شما ک حوزه درس خوندی با اون شوهرتون ک نخونده تو زندگیتون مشکل پیش نمیاد

عزیزم منم شوهرم طلبه نیس ولی سر این موضوع تفاهم داریم کاملا

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
میگن ممکنه اموزش پرورش هم بعدا بپزیره

امکانش هست , ولی تعداد طلبه ها هم خیلی زیاده , اگه به کارهای تبلیغی علاقه داشته باشی میتونی به عنوان مبلغ تو مدرسه ها بری و ساعتی حقوق بگیری , درس هاشم مشکله , اگه واقعا علاقه داشته باشی از پسش برمیای

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
الان که ماشالله دخترم ۱۱ سالشه دیگه احساس میکنم پیر شدم واسه درس خوندن همین دخترم و ضبط و ربط کنم خد ...

واسه یادگیری دیر نمیشه .حیفه دیگه یه سالش مونده بود 

مرسی  میگم شما ک حوزه درس خوندی با اون شوهرتون ک نخونده تو زندگیتون مشکل پیش نمیاد

نه زیاد چون خانواده شوهرم مذهبی هستند پدر بزرگ و پر شوهرمم روحانی بودن

عزیزم منم شوهرم طلبه نیس ولی سر این موضوع تفاهم داریم کاملا

اهوم

میگم میتونی ب سوال شرعی هم پاسخ بدین

چقد من یادم هی اعتماد میکنم هی زمین میخورم بارم ادم نمیشم میدونی چرا؟!
اهوم میگم میتونی ب سوال شرعی هم پاسخ بدین

من که از اول مههر میخوام برم هنوز خیلی خیلی وارد نیستم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
واسه یادگیری دیر نمیشه .حیفه دیگه یه سالش مونده بود 

آره کم مونده بود ولی دیگه مانهایت وقتی که داشتیم برای تموم کردنش هفت سال بود که تو اون هفت سال پایان نامه هم باید تموم میشد . الان اگه بخوام شروع کنم باید از اول برم که دیگه یکم برام سخته