2777
2789
عنوان

خانما اینجا کسی هست که طلبه ی خانم باشه و حوزه ی علمیه درس خونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6258 بازدید | 68 پست

درساش سخته .کتاباشو دیدم همشون از این کت کلفتان 

عربی زیاد داره 

کتاباش سعی کن از سال بالاییا بگیری چون گرونن 

پنج سالم طول میکشه .بچتم معمولا جا هست نگه میدارن 

کلا خوبه اگه علاقه داشته باشی یه مدرک رایگان میگیری تو ایرانم که فعلا دور دور این چیزاس به این چیزا اهمیت میدن ولی فک نکن راحته درساش چون نیست 

دوست خودم چند سال پیش شهر ری میرفت حرم عبد العظیم انگار 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
الان لیسانس 5 سالس پایان نامه هم داره

البته زمان ما هم میشد پنج ساله تموم کرد ولی الان مثل اینکه یکم فرق کرده به فلسفه و لمعه برسین سخته منطق هم یکم سخته بقیش دیگه آسونتره مبادی العربیه و صرف و ...

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه چند سالی خوندم ولی چون بچم کوچیک بود تا سال چهارم خوندم و نتونستم ادامه بدم و درسا از سال چهار ...

مگه چندسالتونه؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
درساش سخته .کتاباشو دیدم همشون از این کت کلفتان  عربی زیاد داره  کتاباش سعی کن از سال با ...

اره میدونم سخته همه میگن سختع علاقه که دارم بچه هم گفتن نگه میدارن شوهرمم حسابی پشتمه خدا کنه بتونم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
درساش سخته .کتاباشو دیدم همشون از این کت کلفتان  عربی زیاد داره  کتاباش سعی کن از سال با ...

دوست عزیز شما نمیدونی بازار کارش بعدا چطوره؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
ترم اولو خودشون برات انتخاب واحد میکنن اولاش آسونه ولی رفته رفته سخت میشه تعداد واحد درسای حوزه خیلی ...

شما نمیدونی بازار کارش چطوره؟

من از اول مهر اگه خدا بخواد میخوام شروع کنم درس خوندن رو تو حوزه چون بچه کوچیک دارم میخواستم بدونم د ...

منم اطلاعاتی دارم 

چقد من یادم هی اعتماد میکنم هی زمین میخورم بارم ادم نمیشم میدونی چرا؟!
منم اطلاعاتی دارم 

ممنون میشم یکم اطلاعات بمن بدید در مورد همه چیش مخصوصا درساش

من یه چند سالی خوندم ولی چون بچم کوچیک بود تا سال چهارم خوندم و نتونستم ادامه بدم و درسا از سال چهار ...

کجا درس خوندی

شوهرتونم حاج اقاس

ممنون میشم یکم اطلاعات بمن بدید در مورد همه چیش مخصوصا درساش

شاید بعضیا خوششون نیاد اینجا بگم 

عزیزم به فکر بازار کار نباش  تو حوزه دوستان خودم دارن تقریبا مجانی درس میدن با اینکه شاگرد اول ...

میگن ممکنه اموزش پرورش هم بعدا بپزیره

شاید بعضیا خوششون نیاد اینجا بگم 

درخواست دوستی میدم عزیزم