2777
2789
عنوان

خانما اینجا کسی هست که طلبه ی خانم باشه و حوزه ی علمیه درس خونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6258 بازدید | 68 پست

بازار کارهم با مدرک سطح دو میتونید دفتر اسناد بزنید البته باید حقوق هم امتحان بدید.قضاوت هم میشه رفت اما نمیدونم قانون برای خانم ها چطوره؟

تو آموزش و پرورش اگر یکدفعه مثل پارسال درخواست بده برای جذب نیرو به راحتی میشه با مدرک سطح دو رفت برای تدریس.اما برای تدریس تو حوزهدو سه ساله قانون گذاشتند که حتما مدرک سطح سه داشته باشیم.

هر طلبه یا محقق هست یا مدرس و یا مبلغ.میتونید وارد عرصه تبلیغ هم بشید اگر علاقه دارید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بعضی از حوزه ها هم مهدکودک دارند برای بچه ها.باید پیگیری کنید.

من که سر مهد هفت نسل گذشته و آینده ام جلوی چشمم اومد.خدا هدایتشون کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی از حوزه ها هم مهدکودک دارند برای بچه ها.باید پیگیری کنید. من که سر مهد هفت نسل گذشته و آینده ا ...

ممنونم دوست عزیز اینجا هم بمن گفتن مهد هست و میتونم بچمو بزارم .از خدا میخوام که کمکم کنه تا بتونم درسارو خوب پاس کنم.سطح دو همون لیسانسه؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
بازار کارهم با مدرک سطح دو میتونید دفتر اسناد بزنید البته باید حقوق هم امتحان بدید.قضاوت هم میشه رفت ...

شما الان جایی مشغول بکار هستید؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
در خدمتم اگر بتونم خوشحال میشم کمکی کرده باشم.

دوست عزیز مگه تو حوزه نباید رشته انتخاب کنی یعنی تو یه رشته ی خاص درس بخونی؟من الان رشته ندارم چجوریه انتخاب رشته؟

ممنونم دوست عزیز اینجا هم بمن گفتن مهد هست و میتونم بچمو بزارم .از خدا میخوام که کمکم کنه تا بتونم د ...

بله 

دوست عزیز مگه تو حوزه نباید رشته انتخاب کنی یعنی تو یه رشته ی خاص درس بخونی؟من الان رشته ندارم چجوری ...

انتخاب رشته بدای سطح سه هست.سطح دو عمومیه.

شما الان جایی مشغول بکار هستید؟

نه فعلا.انشاالله امسال سطح سه میخونم.