2777
2789
عنوان

توصیه های یک زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 97 پست
جه جوری ازدواج کردین بای کسی درمیونه اخه جرا اینظوره

سنتي ازدواج كرديم

اوايل عقدمون رفتارش زياد بد نبود

هر روز ميومد همديگه رو ميديديم، برام كادو ميخريد

ولي بعد شش ماه كم كم خودشو نشون داد

الان فقط دنبال اينه كه از من ايراد پيدا كنه بزرگش كنه و دعوا راه بندازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  ببخش من جواب دادم اول بدون شوهرت بیرون میره خودشو سرگرم چه کار میکنه  مثلا با دوس ...

باور كن همه اينكارا رو كردم

ظهر منتظرش ميمونم واسه ناهار، ساعت چهار مياد، با اخم و تخم غذاشو ميخوره ميره پشتشو ميكنه به من ميخابه

بعد از ظهر پا ميشه ميره شركت تا شب ساعت يك دو!!

ميگه بعد شركت ميرم باشگاه يا ميرم پيش دوستم

هميشه يه بهونه داره كلا!!

من هميشه بهش محبت ميكنم و ميرم سمتش ولي ديگه غرورم اجازه نميده

سنتي ازدواج كرديم اوايل عقدمون رفتارش زياد بد نبود هر روز ميومد همديگه رو ميديديم، برام كادو ميخري ...

عزیزم شوهر من تا مامانش زنده بود اصلا کارا من بچشش نمیومد

مادرش کارا منو بی ارزش و وظیفه میدونست الان عالی شدهخوب توجه کن ببین کسی  پرش نمیکنه

ببخشید معتاد نیست ؟

[QUOTE=67201874]باور كن همه اينكارا رو كردم ظهر منتظرش ميمونم واسه ناهار، ساعت چهار مياد، با اخم و تخم غذاشو ميخوره ...[/QUOTE

دختر مهربون موافقی  با نظر من گه گاهی بخودش برسه سر زده  بره شرکت  شوهرش ؟ به بهانه ی بجا  ؟

متین و موقر و خانم اما شیک 

عزیزم شوهر من تا مامانش زنده بود اصلا کارا من بچشش نمیومد مادرش کارا منو بی ارزش و وظیفه میدونست ال ...

مشكوكم كه معتاد باشه

داداشم يه مدت زير نظر گرفتش ولي چيزي نفهميد

اخه خيلي زرنگه 

خواهرش يكم پشتشو ميگيره ولي فكر نكنم هر روز پرش كنه

همش حس ميكنم نكنه يكي ديگه رو ميخواد💔

[QUOTE=67201874]باور كن همه اينكارا رو كردم ظهر منتظرش ميمونم واسه ناهار، ساعت چهار مياد، با اخم و ت ...

من میرفتم  سرزده یادش بخیر  اما همسرم اجازه میداد   والله میترسم بهش ایراد بکیره بدتر بشه

[QUOTE=67201874]باور كن همه اينكارا رو كردم ظهر منتظرش ميمونم واسه ناهار، ساعت چهار مياد، با اخم و ت ...

اخه رفتن من چه فايده اي داره؟

بعدشم شوهرم خيلي بد دله

اصلا دوس نداره برم محل كارش

ميگه از خونه خواستي بري بيرون بايد قبلش بهم بگي

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز