2777
2789
عنوان

توصیه های یک زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 97 پست
چرا درباره دردودل نکردن با مادر همه جا حرفش هست؟

مثلا من با مامانم خیلی رفیق بودم مجردیا بعد ک پسرعموم بهم پیام داد و ما کم کم با هم دوست شدیم من همه اینارو به ننم گفتم امروز ک با مامانم بحثم شد جلو بابام گفت :تو صد تا معشوقه داشتی کونی !!!!با اینکه یکی بود فقط اونم تلفنی ک باهاش ازدواج کردم الان ،،،،نه تنها مادر هیچ بشری از خانواده برای درد دل خوب نیست

...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ن وقتی خودش نباشه ..وگرنه توی رو خودش اصلن

پشت سرش هم در حد تعادل بگو . من انقدر که طرفش رو داشتم و بزرگش کرده بودم پشت سر ، وقتی مشکلاتمون رو شد هیچکس از خانوادم باور نمیکرد و حتی منو متهم میکردن که تو خودت رو میزنی و بعد میری پزشکی قانونی ... فکرش رو که میکنم خودم جوری بادش کردم که همه باور کردن چقدر بزرگه حتی خودش حتی خونوادم

ضربشو خوردم عزیزم

منم عاشق یکی شدم مادرم باعث شد نرسم بهش حالا من پشیمونم ولی اون دیگه نیست🙁🙁🙁🙁🙁

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
همسرت کجاست الان بگردم برات  خیلی غم داری....😔 دلیل جداییتون و امکانش هست بگی خیانتش؟

فدات عزیزم نه خیانت نکرد  ما مشکلاتمون مسخره بود الان که نکاه میکنم البته مشکل اصلیم عصبانیتش بود 

منم در آستانه طلاقم

ولي اينايي كه شما ميگي خيلي سخته

من مجبورم تمام مشكلاتمو به خانوادم بگم تا براي طلاق پشتم باشن

قبلا راضي نبودن جدا بشم ولي وقتي نشستم مشكلاتمو براشون تعريف كردم قانع شدن

در ضمن بعضي وقتا اينقد داغون و افسرده ميشم كه فقط دلم ميخاد با يكي درد دل كنم. واسه همين با خالم يا مامان و بابام درد دل ميكنم

چون شهر كوچيكي هم زندگي ميكنم موقعيت مشاوره رفتن ندارم

بعضي وقتا دو دل ميشم براي طلاق ولي حس ميكنم اگه باهاش زندگي كنم افسرده ميشم

مادر منم عین مادر تو مدام به روم میاره 

اره مثلن اونی که من میخواستمش تو یه شهر دیگه بود بعد ما هروقت میخواستیم بریم اونجا من کلی ذوق میکردم مامانم یه جوری رفتار میکرد همه بفهمن خیلی بد رفتار ماردا گاهی واقعن اذیتت میکنن

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂