2777
2789
عزیزم رو روحیه ت کار کن دکتر کیه از خدا کمک بخواه‌بچه تو بسپار به امام زمان و بهش فکر نکن خودش نگه م ...

والا دیشب خیلی گریه کردم از خدا خواستم‌عیدیمو بده😍هرچی خیره ایشالا  دوست گلم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
والا دیشب خیلی گریه کردم از خدا خواستم‌عیدیمو بده😍هرچی خیره ایشالا  دوست گلم

ببین یه چیزی و اطمینان داشته باش فکر کن از مامانت می خوای روزی که مهمون داری برنجتو درست کنه تو بی خیال می شی میری سراغ بقیه کارات مطمعننی مامانت برات درست می کنه چرا ما فکرمی کنیم خدا از مادر و پدر و همسر کمتره گریه که کارتو‌ درست نمی کنه بسپارش به خدا و مطمعن باش همین من برای جهیزیه با پول کم مجبور بودم همه چی بخرم شیر بها هم نداشتم تصمیم گرفتم به مانده حساب نگه نکنم و با توکل به خدا همه رو بخرم وقتی حساب کردم آخرش به عقلم جور در نمیومد این همه پول از کجا اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه چیزی و اطمینان داشته باش فکر کن از مامانت می خوای روزی که مهمون داری برنجتو درست کنه ...

درسته واقعا..فقط دست خداست..توکل به خودش من جز حدا هیشکیو ندارم🌷

راستی تخمدان راستمم خیلی تیر میکشه نکنه کیسته؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
گذاشتم عزیزم دیر شد ببخشید تو جاده ام درست آنتن ندارم

مثبته😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊