2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

184 بازدید | 25 پست

من کیست تخمدان دارم داروی طب سنتی ب همراه رژیم غذایی استفاده می کنم رژیم غذایی منظور این ک رعایت می کنم ک چی دارم میخورم دوری از سردیجات اب سرد یخ بستنی غذاهایی ک سردی ن و..... امروز روز سوم پریود م تو این روز شدیدا خونریزی داصتم و خیلی درد داشتم امروز ظهر ی چیزی شبیه لخته خون سفید و قرمز اومد افتاد ازم بعد این ک اون افتاد هم خونریزی م کم شده هم دردم رفته دگ ممکن اون کیست م باش ک افتاده.؟ لطفا کسایی ک تجربه داشتن راهنمایی م کنن خیلی ممنون 

البته ببخشید خیلی واضح گفتم شرمنده 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزيزم كيسته

خدا کنه اون باش واقعا دگ آنقدر دارو مصرف کردم خسته شدم 

خدا از دهنت بشنوه گلم 🌷🌹

پلی کیستی یا کیست درشت تک داری

اره پلی کیست بودم بیست و پنج روز داروی طب سنتی مصرف می کنم کیست های ریزم رفته بودن چهار پنج روز پیش رفتم سونوگرافی فقط یدون کیست اندازه گردو مونده بود

دارو سنتی اسمش چیه که میخوری عکسش هم اگه بفرسی ممنون میشم

عزیزم توی شهرمون رفتم ب ی عطاری سونوگرافی هام و آزمایش هامو دید و شرح حالمو نوشت برام دارو درست کرده نمیدونم از چی درس کرده والله 

منم اخرین بار یه چیز قرمز بزرگ افتاد ب دکتر گفتم گفت  همون پریودت بود کیست نمیاد تو دستشویی بیف ...

ن عزیزم من ی بار هم موقع دبیرستان م ازم اومده افتاده اتفاقا اون موقع پریود م س ماه منظم شد

میشه بگی چه دارویی مصرف می کنی اخه منم مشکلم همینه

برو عطاری بگو بهت دارو بده جوشونده چند گیاه هس عرقیجات هس دم کردنی هست 

دکتر به من قرص ال دی داد و یه چنتا قرص دیگه و گفت ورزش زیاد کن همش نابود میشه در کنارش یه دارو گیاهی ...

والا عزیزم داروی دکتر دو سالو سه ماه استفاده کردم هر دارویی حتی قرص ال دی یاسمین دزوستبتیو کلی آمپول هیچ وقت جواب نگرفتم دکتر آخر سر بهم گفت بیا ای وی اف کن داروها روت تاثیر نداره