2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست
والا عزیزم داروی دکتر دو سالو سه ماه استفاده کردم هر دارویی حتی قرص ال دی یاسمین دزوستبتیو کلی آمپول ...

شما کیستاتون شاید خیلی بزرگ بوده اخه میگن کیست بزرگ با اینا تاثیر نداره باید عمل کرد 

واسه من گیفت ریزه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اونا خوردم خدا رو شکر پریودم منظم شد ورزش هم میکنم ولی آزمایش و سونو نکردم هنور نمیدونم اگه پری ...

والا دوست عزیز م نمیخام ناامید ت کنم یا اینکه ناراحت بشی ولی روی بدن من جواب نداد دگ 

یعنی تو اگ دارو هارو دوماه قطع کنی برمیگرده کیست؟ 

من هر وخ قطع کردم برگشت کیستام

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
شما کیستاتون شاید خیلی بزرگ بوده اخه میگن کیست بزرگ با اینا تاثیر نداره باید عمل کرد  واسه من ...

ن ریز بودن گلم بزرگترین ش اندازه مثلا گردوی کوچک بود دگ

شما کیستاتون شاید خیلی بزرگ بوده اخه میگن کیست بزرگ با اینا تاثیر نداره باید عمل کرد  واسه من ...

حتی کیست دوستم آنقدر بزرگ بود ک باید جراحی می کرد ولی با دارو ی طب سنتی کیستش افتاد و الان دو ماهه حاملس

بدن و شرایط بدنی هر کس متفاوت ممکن دارو رو بدن خیلی ها جواب بده ولی رو بدمن اثر نداشت دگ

والا دوست عزیز م نمیخام ناامید ت کنم یا اینکه ناراحت بشی ولی روی بدن من جواب نداد دگ  یعنی تو ...

یعنی با اینکه پریودتون منظم بود تو سونو نشون میداد کیست دارین؟

من یکسال اینجور بودم قرص قطع میکردم باز پریودم نامنظم میشد میفهمیدم برگشته 

ولی اون داروی گیاهیه که خوردم پریودم تنظیم شد و دیگه نرفتم دنبالش 

والا دوست عزیز م نمیخام ناامید ت کنم یا اینکه ناراحت بشی ولی روی بدن من جواب نداد دگ  یعنی تو ...

کلا تخمدان پلی کیستیک رفت و برگشت داره به صورت دوره ای کیست ها با دارو برطرف می شن و اگر رژیم غذایی مناسبرو رعایت بکنی یعنی پرهیز از چربی ها و ورزش داشته باشین برگشت به تعویق می افته