2777
2789

سلام دوستان خوبید

خواهش میکنم بگید اگه شما بودید بین رشته دامپزشکی و آموزش ابتدایی کدومو انتخاب میکردید؟؟

البته آزادشو!!

میدونم خیلی فرق دارن ولی خب...!

اگه از بین خانواده و اشناهاتون آدم موفقی تو این رشته ها دارید بگید...من واقعا بین دو راهی موندم!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه دلایلشو بگی؟

اموزش ابتدایی باید صبرکنی ک اموزش پرورش ی ازمون برگزار کنه ک اونم بین هزاران نفر اصلا درنمیای ینی اینده ی شغلی نداره این رشته

ولی دامپزشکی اگه ادامه بدی توی شهرای بزرگ واقعا کارهست براش تازه میتونی کلینیک وایناام بزنی و سریعاهم استخدام میشی

ولی اگه پول داری دامپزشکی برو که بعد بتونی یه جای بالای شهر یا مناسب مطب بزنی . مطب شخصی... ولی با مدرک ابتدایی باید وایستی فراخوان آموزش پرورش! که اونم انقدر دولتی و سراسری هستن که نوبت به آزادیا نمیرسه. ولی اگه پول نداری که بعدا یه مطب خوب بزنی برو ابتدایی به نظرم که حداقل پیش دبستانی آمادگی جایی استخدام شی

اموزش ابتدایی باید صبرکنی ک اموزش پرورش ی ازمون برگزار کنه ک اونم بین هزاران نفر اصلا درنمیای ینی ای ...

درسته..هرکسی یه چیزی میگه یکی میگه کار هست و یکی میگه نه..آدم واقعا میمونه چی بره

و اینکه دورس دامپزشکی واقعا سخته باید ارزششو داشته باشه که بخای هزینه کنی و وقت بزاری براش