2789

سلام باران جان.راستش من به تازگی با یه کرم ضد چروک آشنا شدم به اسم بیوممتیک واقعا تاثیر داره پیشنهاد میکنم امتحانش کنی
من ازسپیده زالی گرفتم خودش قبلش بهم مشاوره داد  شمارشون : ۰۹۳۶۷۸۴۶۵۲۹
این پیج اینستاشون
پیج روبیکاشون هم اینه
به این آیدی هم میتونی پیام بدی توی روبیکا راهنماییت میکنن
@Alobeauti70

سلام، من کرم ضد چروک پنوبیس+رتینول رو دو ماهه دارم استفاده می کنم خیلی عالی هست و راضی ام. ضد لک و آبرسان هم هست. پیشنهاد می کنم امتحان کنید. من از سایت داروکده آنلاین سفارش دادم . منکه خیلی راضی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام باران جان.راستش من به تازگی با یه کرم ضد چروک آشنا شدم دکتر میرشکاری برام نوشته.اسمش کرم پنوبیس ...

عه منم از همین استفاده می کنم و راضی ام. بله واسه همون کمپانی پنژل هست. این محصولشونم مثل همون پنژل عالیه واقعا   

سلام باران جان.راستش من به تازگی با یه کرم ضد چروک آشنا شدم دکتر میرشکاری برام نوشته.اسمش کرم پنوبیس ...

عزیزم شب و روز از پنوبیس استفاده میکنید یا فقط شبا؟

1تیوپش واسه چه مدت استفادس یعنی چن ماه؟

این کرم سبک هستش ؟ آخه من چند مورد کرم های ضد چروک استفاده کردم که خیلی چرب و براق بودن. اصلا راضی نبودم ازشون. دیگه هنوز چیزی پیدا نکردم.

این کرم سبک هستش ؟ آخه من چند مورد کرم های ضد چروک استفاده کردم که خیلی چرب و براق بودن. اصلا راضی ن ...

پیشنهاا من کرم لیفیتینگ لدورا هست خودم دارم ازش استفاده میکنم خیلی راضیم نتایج عکسایی ک مشتری هام تهیه کردن هم دارم ک تاثیرش بی نطیر بوده حجمشم خیلی زیاده 

باسلام و احترام

کرم ضد چروک و جوان کننده فوراوربلوم ، از افتادگی و شل بودن پوست جلوگیری میکند ، منافذ باز را میبندد و  افزایش دهنده خاصیت کشسانی پوست است ،  چروک های موجود در سطح پوست را از بین می برد و پر میکند ، کلاژن ساز است ، 

از کم شدن آب پوست جلوگیری میکند،  در واقع یک نرم کننده و صاف کننده قوی پوست است ، 

هیدراتاسیون و میزان رطوبت را افزایش میدهد ،  رطوبت پوست را به مدت 24 ساعت نگهداری میکند ، سرشار از آنتی اکسیدان قوی است، 

چین و چروک های ریز صورت را پر میکند، ترکیب استثنایی چهار آمینو پپتاید و پروتئین گیاهی در این محصول باعث کاهش خطوط چهره  و خطوط خنده و اخم و خطوط پنجه کلاغی میشود

بهترین-کرم-ضد-چروک-و-جوان-کننده/https://www.nasleziba.com/product

سلام . مادر من بخاطر ناراحتی اعصاب و مشکلاتی که داشت بعد از ۴۵ سالگی پوستش ناگهان با چروک های دور چشم و لک در همون قسمت شروع شد دکتر که رفتیم یکسری کرم و پماد و .. تجویز کرد یکم خوب بود اما چون پوستش هم حساس بود به این نسائل خودم لایه بردار پیشنهاد کردم 😞 که خیر سرم پوستش خوب بشه اما بد تر شد .

داخل سایت های ایرانی و اینستاگرام هم گشتم هر تبلیغی می‌دیدم خرید میکردم اما بازم درست نمیشد ، یه بازاریاب بود که اسمشو فراموش کردم بنده خدا خیلی قسم خورد که جنس ما خوبه و ایناا،یه پکیجی معرفی کرد که گفتش همه چیزش طبیعی هستش خانم و اگه ناراضی بودی برگردون ،الان مدت ۳ماهه مادرم داره استفاده می‌کنه خدارو شکر تا الان خوب بوده ،پیشنهاد من اینه که یه سر بزنید سوال کنید چون واقعا تو شرایط الان ریسکه هر جنسی خرید ،اسم پکیجش پیونکس هستش.