2821
2789
عنوان

شام

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست

چون تازه عروسی برات مهمه منم اوایل ازدواجم شوهرم میرفت خونه مادرش ته بندی میکرد میومد خونه دو لقمه میخورد میگفت سیرم

منم چند روز دیگه غذا نپختم رفتم خونه مامانم 

گفتم بگو مادرت برات غذا بپزه 

اونم بعدش آدم شد 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
عزیزم. ب نظرم ی سفر برین برای تجدید روحیه...

سفرم نمیبره یا میگه گرونیه یا میگه وقت ندارم فردا موعد اجاره برسه داری بدی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=67148905]چون تازه عروسی برات مهمه منم اوایل ازدواجم شوهرم میرفت خونه مادرش ته بندی میکرد میومد خونه دو لقمه م ...[/QUOTE

منم امروز دیگه نمیخوام شام درست کنم یعنی وقتش رو هم ندارم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آخه من خودم گرسنه بودم ولی منتظرش شدم بیاد که با هم بخوریم

اوایل ازدواج پیش میاد 

یادمه منم یدفعه سر همین مسئله قهر کردم وچون لجباز بودم شدید تا دوروز با شوهرم غذانخوردم یعنی قبل اینکه اون بیاد غذامیخوردم الان باخودم میگم چه کاری بود اخه 😕

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
لوسش کردی . یه چنر بار زنگ بزن سر راه غذا بخره حالش سر جاش میاد

میخره هم  ولی بازم نمیخوره ازش میپرسم سیر نکنه چیزی بیرون خوردی میگه نه دو قاشق بزور میخوره  قبلنا تعریفم میکرد از آشپزیم اما الان عادی شده براش غذاهام

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اوایل ازدواج پیش میاد  یادمه منم یدفعه سر همین مسئله قهر کردم وچون لجباز بودم شدید تا دوروز با ...

آره منم واسه بعضی مسائل خیلی حساس میشم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
میخره هم  ولی بازم نمیخوره ازش میپرسم سیر نکنه چیزی بیرون خوردی میگه نه دو قاشق بزور میخوره &nb ...

شاید ناراحتی داره 

شوهرمن وقتی خیلی خسته باشه ودیر از سرکار بیاد یا گرمش باشه غذانمیتونه بخوره شاید واسه شما هم اینطوره

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏