2821
2789
عنوان

شام

272 بازدید | 25 پست

دیروز شوهرم کارش زیاد بود زنگ زد گفت دیر میام منم چون میدونم زود گشنه میشه شام رو زود آماده کردم برنج و کباب و سالاد و کلی زحمت کشیدم ساعت ده اینا اومد گفت زیاد میل ندارم دو سه قاشق خورد مفت تو کار بچه ها نون خریده بودم خیلی گرسنه بودم برداشتم خیلی ناراحت شدم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم ناراحت نباش پیش میاددیگه اونم لابد خیلی گشنش بوده

آخه من خودم گرسنه بودم ولی منتظرش شدم بیاد که با هم بخوریم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چرا ناراحت؟ 

دوست داشتم منتظر باشه تو خونه بخوره چون وقتی زنگ زد پرسید شام چی داریم منم گفتم برنج و کباب درست کردم

ناراحتی نداره امروز گرم کنین نهار بخورین 

نهار نمیاد خونه منم امروز سر کارم بعدازظهر ساعت نه میام 

خوبه دیگه نمیخواد ناهار درست کنی تازه عروسی ؟

آره عزیزم سه ماهه

دوست داشتم منتظر باشه تو خونه بخوره چون وقتی زنگ زد پرسید شام چی داریم منم گفتم برنج و کباب درست کرد ...

ناراحتی نداره. مگه شما دفعه اوله غذا میپزی یا تازه عروسی؟ 

قربون بودنت برم پسرم... 

منم جدیدا هر چی میپزم شوهرم میگه این چیه بعد میگم دلت چی میخواد وعده بعد بپزم  میگه هیچی منم ناراحت میشم میگم اینقده زحمت بکشی اه اه بشنوی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ناراحتی نداره. مگه شما دفعه اوله غذا میپزی یا تازه عروسی؟ 

سه ماهه عروسی کردیم نه غذا درست میکنم ولی تو هفته دوبار وقت میکنم غذای کامل درست کنم چون چهار روز کارم بعدازظهرها هست 

منم جدیدا هر چی میپزم شوهرم میگه این چیه بعد میگم دلت چی میخواد وعده بعد بپزم  میگه هیچی منم نا ...

درکت میکنم سخته آدم دیگه نمیتونه غذا بپزه من گاهی غذا بد میشه اینبار خوب شده بود 

منم جدیدا هر چی میپزم شوهرم میگه این چیه بعد میگم دلت چی میخواد وعده بعد بپزم  میگه هیچی منم نا ...

عزیزم. ب نظرم ی سفر برین برای تجدید روحیه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))