2777
2789
عنوان

عروسیم...😢😢😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3103 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی چه طرز حرف زدنه😳بنده خدا اومده درد دل .خوب به هم خورده معلومه کسی فوت شده یا مسئله ای پیش ا ...

بعضیا ذاتن بی شخصیتن عزیزم

،خودتونو جای من بزارید بعد دهنتونو باز کنید

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
بعضیا ذاتن بی شخصیتن عزیزم ،خودتونو جای من بزارید بعد دهنتونو باز کنید

عزیزم شما ک دیگه از شخصیت حرف نزن. چرا با ما دعوا داری؟ مشکل اول از خودته ک تاپیک میزنی و تو هر صفحه یدونه پست میزاری

?i am a woman. Whats your superpower
بعضیا ذاتن بی شخصیتن عزیزم ،خودتونو جای من بزارید بعد دهنتونو باز کنید

عزیزم من حرف اون خانمو تأیید نمیکنم ولی شما نمی‌تونستی تو همون پست اول بگی دایی شوهرم فوت کرده؟؟؟

یعنی نمی‌دونید الان همه میان میگن چی شده؟؟؟

فقطم ناراحت عروسی هستی؟؟ جوون مردم فوت شده مهم نیست؟؟؟

این اتفاق برای منم افتاد من تو ختم طرف زااار میزدم فقط واسه عروسیم😑 حق داره تمام ذوق ادم کور میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عروسی منم 11 سال پیش به خاطر فوت یکی از اقوام عقب افتاد.. یک هفته مونده به عروسی

الان که یادش میفتم نمیدونم چرا اونشب که خبر فوت بهم رسید اونقدر گریه کردم  

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم شما ک دیگه از شخصیت حرف نزن. چرا با ما دعوا داری؟ مشکل اول از خودته ک تاپیک میزنی و تو هر صفحه ...

یه نگاه به نظرا ت بندازی معلوم میشه کیا بی شخصیتن .ایشون که توضیح داد .😞

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑