2777
2789
عنوان

عروسیم...😢😢😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3103 بازدید | 75 پست
این اتفاق برای منم افتاد من تو ختم طرف زااار میزدم فقط واسه عروسیم😑 حق داره تمام ذوق ادم کور میشه

ببخشید قشنگ گفتی خنده ام گرفت

ناراحتی که خیلی داره ولی عروسی میشه جبران کرد ولی عمر اون آدم را نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید قشنگ گفتی خنده ام گرفت ناراحتی که خیلی داره ولی عروسی میشه جبران کرد ولی عمر اون آدم را نه

درسته خیلی سخته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خدا رحمتش کنه

خیلی سال پیش بود

بنده خدا چند سال بعدش ازدواج کرد دوباره... ولی زندگی هیچوقت روی خوش بهش نشون نداد دیگه 

شوهر مرحومش مجنون بود براش... ولی شوهر دوم فقط زندگی این دخترو سوزوند 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دور از جون هممون... شوهر دختر عمم شب عروسی تصادف کرد و فوت شد  عروس تو ارایشگاه منتظر داماد... ...

داماد تصادف كرد يني؟😰

خدایا در مقابل اینهمه ظلم و بی عدالتی،سکوت نکن               نجات بده سرزمینمو …
شما 15 ام گفتید 8 شهریور عروسی تونه چطور یهو یک هفته انداختین جلو؟ تالار و آتلیه و آرایشگاه و....

نه بابا ما از اولش8شهریور بودیم

بعد وقت نگرفته بودیم واسه اریشگاهو اینا یه هفته انداختیم جلو بعد رفتیم وقت گرفتیم

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
بله.. با موتور رفته بود چیزی بخره بیاره برای مراسم که تصادف کرد و فوت شد متاسفانه 

واي خدا رحمتش كنه.چه وحشتناك😢

خدایا در مقابل اینهمه ظلم و بی عدالتی،سکوت نکن               نجات بده سرزمینمو …
حتما مصلحتی در کار هست. ان شاالله عروسی شما به خیر و خوشی انجام میشه.  طفلک اون بنده خدا. خدا ...

خیلی ممنون

شبی که من گریه میکردم برای عقب افتادن عروسیم مامان و بابام هی اتفاقی که برای دختر عمه افتاد رو برام ...

خیلی سخته 

منم کلی گریه کردم😢