2777
2789
عنوان

فردا روز خییییلی مهمیه

187 بازدید | 9 پست

فردا قراره یه اتفاق خیلی مهم تو زندگیم بیفته یا نیفته

تورو خدا دعا کنید واسم.

خودم مطمئنن ادم خوبی نیستم و دعام ب گوش خدا نمیرسه.

واسم دعا کنید .ممنونم از همتون😘😘😘😘

حرفی ندارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشاله حاجت روا بشی استارتر جان،راستش 1امه شهریورم واس ما روز مهمیه،توی وام شرکت کردیم خدا خدا میکنیم  این ماه اسم ما تو قرعه کشی در بیاد،حالا جالبش اینجاس زنداداشم نیم  س پیش اومده بهم میگه ب دلمه ک این ماه اسم شما تو قرعس،ک اگر ایجو باشه ی ملیونشو بدید من برم عمل،البته قرض.....یعنی چی اخه،من خودم هزار جور مشکلدارم،شوهرم ک بهیچوجه راضی نمشه موندم چ کار کنم...

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
ایشاله حاجت روا بشی استارتر جان،راستش 1امه شهریورم واس ما روز مهمیه،توی وام شرکت کردیم خدا خدا میکنی ...

بنظرم چون بهت پناع اورده و امید داره دست رد ب سینش نزن در عوض خدا از یجایی دیگ کمکت میکنع مطمن باش گلم

دیه هیچ حسی نی
ایشاله حاجت روا بشی استارتر جان،راستش 1امه شهریورم واس ما روز مهمیه،توی وام شرکت کردیم خدا خدا میکنی ...

انشالا ک وامتو میبری ۱۰۰۰۰ درصد

بگو قبل از تو ب دل شوهرم افتاد و قول همشو ازم گرفت. دیر ب دلت افتاده😂

حرفی ندارم...
بنظرم چون بهت پناع اورده و امید داره دست رد ب سینش نزن در عوض خدا از یجایی دیگ کمکت میکنع مطمن باش گ ...

بخدا خودمون تو بد وضعیتی هستیم،شوهرم راننده تاکسیه.ماشینمون دیگه عمرشو کرده،روزی رسونمون اول خدا بد این ماشین پیر هستش،خواستیم مثلا عوضش کنیم.

درضمن بحساب کتاب زنداداشم اشنام.فکر نکنم ب ای زودیا پول رو پس بده

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
بخدا خودمون تو بد وضعیتی هستیم،شوهرم راننده تاکسیه.ماشینمون دیگه عمرشو کرده،روزی رسونمون اول خدا بد ...

نمیدونم هرچی صلاح میدونی انجام بده

انشالله ک راه درستو انجام بدی گلم

دیه هیچ حسی نی