2777
2789
عنوان

شوهر خسیس 😭

497 بازدید | 19 پست

مدت کمیه ازدواج کردم،قبل ازدواج گفتن خانوادش خسیسن ولی ما چون تو خونمون همه چی فراهم بود تعریفی از خساست نداشتم و بعدم خودمو زدم به اون راه،گفتم بقیه دروغ میگن،اما تو همین چهار ماهی عقدیم هیچ کادو و سفر و تفریح گرونی ندیدم،نهایت یه شاخه گل،درسته سربازه،ولی میدونم که پنجاه میلیون پس انداز داره،خیلی غصه میخورم،همیشه خودش منکرش میشه،یا کلا ادای لارجارو درمیاره،ولی ذاتش خسیسه،حسرت خیلی چیزا مونده به دلم،وقتی بقیه رو میبینم حسادت میکنم،دلم میگیره،میدونم درمانی نداره،فقط گفتم که سبک بشم،چون واقعا به هیچکس دیگه نمیتونم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسيس خوبه بذار جمع كنه شوهر من انقدر بريز بپاش داره ديوونم كرده😐😐😐هرجا ميره انقدر خرج ميكنه لجم در مياد فقط كافيه تو ماشينش كسي بشينه مثلا وسط خيابون ذغال اخته ببينه و بگه همون جا ميزنه رو ترمز😐😐😐

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
شاید پولاشو داره پس انداز میکنه

ینی حقش نیست برام یه کادوی خوب بخره؟یه مسافرت کوچیک بریم؟گیریم پس انداز کنه،حق ندارم یه شب خوش بگذرونیم؟کلا همینجورین،باباشم همینجوریه

خسيس خوبه بذار جمع كنه شوهر من انقدر بريز بپاش داره ديوونم كرده😐😐😐هرجا ميره انقدر خرج ميكنه لجم د ...

😑شوهر منم همينجوريه نميزاره پيشرفت كنيم 

كلا تعادل خوبه نه اونقدر خسيس ن انقدر ولخرج 

از دست شوهرم خسته شدم 

با اينكه من خرجارو مديريت ميكنم پولي نميدم بهش ولي بازم با همون قدر پول خودش كارشو ميكنه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

شوهر منم دو بار برام گل خرید، یه بارم یه عطر کوچولو، یه بارم یه روسری و کیف خیلی ارزون، مادرش اینا هم هیچی نخریدم تو یه سال و نیمی که عقد بودم، شوهرم اون موقع درآمد نداشت، منم به روش نیاوردم، الان ولی برام میخره، هر چی بخوام، فقط طلا نمیخره، تو هم صبور باش، این روزها میگذره

خسيس خوبه بذار جمع كنه شوهر من انقدر بريز بپاش داره ديوونم كرده😐😐😐هرجا ميره انقدر خرج ميكنه لجم د ...

شوهر منم اینجوریه انقدر میره اشغال میخره میریزه تو یهچال نمیخوریم تا فاسد بشه خسیس خیلی بهتره

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼