2777
2789
عنوان

گفت و گو در تهران (سید مهدی موسوی)

516 بازدید | 17 پست

سلام به دوستای کتابخون عزیزم

کتاب گفت و گو در تهران رو خوندین؟؟

اگر خوندین بیایید راجع بهش صحبت کنیم. 

حتی اگر نخوندینم میتونیم باهم بخونیم و بعد نقدش کنیم.

من یک بار خوندمش اما میخوام دوباره بخونم چون خیلی دوسش داشتم و واقعا جالب بود داستانش.

کلا عاشق کارای مهدی موسویم.

به شدت پیشنهاد میکنم این کتابو

پی دی افش تو کانال خود دکتر مهدی موسوی موجود هست...

فقط ممکنه تو 80 صفحه اول گیج بشید که طبیعیه

گفتگو در تهران

اثر سید مهدی موسوی

داستان 13شخصیت دارد و حول زندگی این افراد در تهران اتفاق می‌افته. درون مایه داستان عشق،خیانت،سیاست و مسائل اجتماعی است.

این رمان به سبک سیال ذهن نوشته شده و ساختاری غیر خطی داره که در ابتدا خواننده را دچار سردرگمی میکنه(من شخصا تا صفحه 70 قاطی کرده بودم اما بعدش خوب شد).

طبق گفته خود جناب موسوی این کتاب قوی ترین کار ایشونه.   کتابیست که بسیار جای صحبت داره و از مسائل روز نسل جوان میگه از خوندنش خیلی لذت بردم و حتی این شیوه تداخل زمانی و عوض شدن راوی ها گرچه در ابتدا خوندنو سخت کرده بود ولی همین سبک و داستان جذاب باعث شد کتابو زمین نزارم و تو چند ساعت تمومش کنم.

کتاب 196صفحه داره و پی دی افش موجوده در کانال جناب موسوی.

ولی در کل خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنید تمومش میکنید چون در عین پیچیدگی خیلییی روونه.

میشه ادرس کانال رو بدین

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطور که گفتی کاملا کپی برداری از کتاب گفتگو در کاتدرال اثر بارگاس یوسا که من 5 سال قبل خوندم

گفتگو در تهرانو نخوندم این اصلشو بخون کیف میکنی 

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
اینطور که گفتی کاملا کپی برداری از کتاب گفتگو در کاتدرال اثر بارگاس یوسا که من 5 سال قبل خوندم گفتگ ...

جدی. مرسی عزیزم

از یوسا متاسفانه فقط سال های سگی رو نصفه خوندم

نتونستم تمومش کنم

فاطی اختصاری خیلی شیفته یوساس

جدی. مرسی عزیزم از یوسا متاسفانه فقط سال های سگی رو نصفه خوندم نتونستم تمومش کنم فاطی اختصاری خیل ...

این اولش چندتا داستانو جدا شروع میکنه بعد همون نثری که توصیف میکنی چند زمانه و عوض شدن راوی داره

کتاب قطوریه تعداد شخصیتهاشو نشمردم ولی خیلی زیاد بودن عالی

مهدی موسوی رو خیلی  دوس دارم... اما تو یه سری چیزا باهاش موافق نیستم... همین که هردومون عاشق دا ...

من از اینکه صریح حرفشو در قالب کلمه و شعر میگه خوشم میاد.

دان کردمش گفتگو در تهرانو اولشم تقدیم کرده به یوسا  مرسی عزیزم میرم بخونم

قربانت

ایشالا خوشت بیاد. بعدش بیا نظرتو بگو

فقط یه تجربمو بهت بگم تو یه تیکه کاغذ یادداشت کن کی با کیه خیلی کمک میکنه قاطی نکنی  

از نظر فرم و محتوا با کتاب یوسا کاملا فرق داره الهام گرفته از اونه

کتاب خیلی خوبی بود مرسی از معرفیتون

فقط اینکه واقعیه؟کتی همون فاطمه ,مهدی حسینه؟

من شناختی از قبل از ایشون ندارم