میدونم اینجا خیلی ها هستن که خیلی دوست دارن بچه دارشن یا هر خواسته دیگه و خیلی نذر و نیاز و تلاش می کنند ولی هرچیز باید زمانش برسه من امروز خانواده ای رو دیدم از آشناهامون که بعد بیست و سه سال بچه دارشدن مادر بچه هر درمانی که فکر می کردین انجام داد و نمیشد و حالا به طور طبیعی آقا درسن48 و خانم با 41سال سن بچه دارشدن خودشون یه دختر سالم برام خیلی جالب بود گفتم به شما هم بگم امیدوارم حاجت روا شین التماس دعا
من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.