2789
عنوان

انتظار.....

78 بازدید | 6 پست

میدونم اینجا خیلی ها هستن که خیلی دوست دارن بچه دارشن یا هر خواسته دیگه و خیلی نذر و نیاز و تلاش می کنند ولی هرچیز باید زمانش برسه من امروز خانواده ای رو دیدم از آشناهامون که بعد بیست و سه سال بچه دارشدن مادر بچه هر درمانی که فکر می کردین انجام داد و نمیشد و حالا به طور طبیعی آقا درسن48 و خانم با 41سال سن بچه دارشدن خودشون یه دختر سالم برام خیلی جالب بود گفتم به شما هم بگم امیدوارم حاجت روا شین التماس دعا

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

ههي خواهر

هرچيزي به وقتش شيرينه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ههي خواهر هرچيزي به وقتش شيرينه    

بله ولی خواست خدا را نمیشه کاری کرد

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
چمدونی حللا طبیعی بوده اگر ای وی اف اینا هم باشه همه میگن طبیعی.البته مهم بچه داشتنش روشش مهم نیس

این مورد که گفتم ای وی اف هم براشون جواب نداد

وااااای حکمت خدا رو شکر ولی انتظار خیلی سخته الهی ک خدا ب همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده ب منم بده😢

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
وااااای حکمت خدا رو شکر ولی انتظار خیلی سخته الهی ک خدا ب همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده ب منم بده ...

انتظار خیلی سخته به خصوص وقتی موقع نتیجه میشه و نمیشه البته گاهی غافلگیرانه اتفاق می افته میشه