2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من19سالمه.قدم 175.وزنم50.باربی موهام صاف تاکمرم.چشمام رنگ دریاست.یه دوست پسر دارم ازخوشتیپی داره می میره.

یه خونه تریپلکس داریم تو فرمانیه تهران.حدود2000متر.تک فرزندم.مادروپدرم هردو متخصص وجراحند.

یه پورشه دارم که هروز باهاش میرم با دوستام دور دور.

پول توجیبی م ماهی 10تومنه.

دانشجوی پزشکی دانشگاه سوربن ام.

.

.

.

توروخدا مدیونید فکر کنیددروغ میگم.😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

من 500 میلیون 780 رو برنده شدمممم کی لی لییییی

به نکات زیر توجه شود: ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهند بود. و من الله التوفیق
من 500 میلیون 780 رو برنده شدمممم کی لی لییییی

حالا من که برنده شدم چی شده؟؟؟😂😂😂😂😂😂

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
حالا من که برنده شدم چی شده؟؟؟😂😂😂😂😂😂

ای بابا گفتن ب یکی میدنا اشکال نداره بیا شریک شیم یه برج بسازیم 😅

به نکات زیر توجه شود: ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهند بود. و من الله التوفیق

من موهام لخت لختتتتت بلنددد پررر دکلره اش کردممم عالی شده همه فامیل تو کف موهای منن😄

بچه ها کلید حل تمام مشکلات مملکت دست منه. به من رای بدین

خخخخخخ این دروغ مرزها رو جابجا کرد یه زمانی ........

پ.ن: خودم از فریب خوردگان بودم. هر مجازاتی بگین قبول میکنم

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   
من وکیلم شوهرمم شرکت مهندسی داره هم خونه داریم بالای شهر تو برج هم ماشین هر کدوم دوتا شاسی بلند داری ...

از آسمون خاک بارید سر من. آخه با من چکار داشتی عزیزدل. داشتم یه گوشه ماستمو میخوردم 

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

من به عشقم رسیدم و خیلی خوشبختم همه چیززندگیشو ریخته ب پام

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
ای بابا گفتن ب یکی میدنا اشکال نداره بیا شریک شیم یه برج بسازیم 😅

آره اگه برگردیم به 20سال پیش میتونیم برج بسازیم.الان باهاش یک طبقه هم نمیشه ساخت....