2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

بچه ها یه چیزی بگم منو نکشین.داشتم دروغهاتونو می خوندم و چیزهایی که الکی گفتین دارین.و فک کردم خیلیهامون توی واقعیت  خیلی از اینها رو داریم درحالیکه دیگران نه.همون چیزهایی که اینجا راجع بهش خیال پردازی میشه...حالا برای هر کس به یه نحوی و یه حدی.شاید برامون عادی شده و به چشم نمیاد.ولی همینا آرزوی خیلیهاس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز قراره جانی دپ و دی کاپریو به صرف چای بیان خونمون اما برد خیلی حساس شده میگه دوس ندارم یا مردهای غریبه بگی بخندی فک کنم همش تقصیر این دختره انجلیناست به هرچی زنه بدبین شده

واقعا میشه ؟من خیلی استرس جهازمو دارم

میشه تازه ما با ۷میلیون دو سال پیش خریدیم همه چی 😆در ضمن بزار شوهرت بیشتر بگیره کی گفته با زنه همش.البته من سنگینا رو گرفتم ک تو چشم باسه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

وقتی من   بچم داشت میفتاد جاریم کلی قصه خورد وناراحت بود مادرشوهرمم همش دلداریم میداد من مسافرت بودم واوناپیشم بودن اصن هلاک کردن خودشون رو.   ازمن داغونتربودن 😳😳😳😳😳

حقیقت

من  جلوی جاریم خونریزی پیداکردم ورفتیم سونو ودکتر وناامیدشدم واشک ریختم واون فقط خندید اصن نپرسیدچته بعدشم رفت عروسی وی زنگ نزد ادعای خوبی داره خیلیییی

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧

من اصلا تو زندگیم دغدغه پول ندارم چاصلا تو فکر غربارگری هفته دیگه م نیستم ببینم پولش جور میشه یا نه 

ما اصلا مشکل مالی نداریم ومیخوایم سخ تا ماشین مدل بالا بخریم 

یه خونه خیلی بزرگ‌هم داریم که اصلا فکر‌فرش کردنش نیستیم 

واسه بچه دار شدن مامانم همه جا جار نزد و‌آبرومو نبرد که مجبور‌شم‌بزارم‌بچه دار بشم 

شوهرم اصلا مجبور نیست دو‌شیفت بره سر کار تو‌گرما که کمرش‌کامل له بشه و‌از خستکی بیهوش‌بشه .

شوهرم‌هیچ‌دغدغه ای نداره که از فکر‌زیاد تو‌خواب حرف بزنه 

ما خیلی خوش حالیم از این که دلار گرون شده و قیمت ها رفته بالا چون دغدغه پول نداریم و سرمایه مون اصلا هیچ نشده 

ما کلی‌فرش خریدیم و‌اصلا نگران خرج خونه نیستیم 

شوهرم همش‌خونه خوابه و‌کسی‌حاش میره سرکار و‌مجبور‌نیست ساعت چهار بلند بشه تا ده صبح کار خیلی سخت انجام بده تازه یه نفر دیگه از ساعت سه تا نه شب میره جاش باز کار میکنه 

خیلی زندگی‌راحتی داریم 

مچکرم روحانی بخاطر همه منفعت هایی که حکومتت برامون داشت 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام!
حال همهٔ ما خوب است
ملالی نیست جز گم شدنِ‌گاه به گاهِ خیالی دور،
که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گویند
با این همه عمری اگر باقی بود
طوری از کنارِ زندگی می‌گذرم
که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و
نه این دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

تا یادم نرفته است بنویسم
حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بود
می‌دانم همیشه حیاط آنجا پر از هوای تازهٔ باز نیامدن است
اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی
ببین انعکاس تبسم رویا
شبیه شمایل شقایق نیست!
راستی خبرت بدهم
خواب دیده‌ام خانه‌ئی خریده‌ام
بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌دیوار... هی بخند!
بی‌پرده بگویمت
چیزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شد
فردا را به فال نیک خواهم گرفت
دارد همین لحظه
یک فوج کبوتر سپید
از فرازِ کوچهٔ ما می‌گذرد
باد بوی نامهای کسان من می‌دهد
یادت می‌آید رفته بودی
خبر از آرامش آسمان بیاوری!؟
نه ری‌را جان
نامه‌ام باید کوتاه باشد
ساده باشد
بی‌حرفی از ابهام و آینه،
از نو برایت می‌نویسم
حال همهٔ ما خوب است
اما تو باور نکن!
سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید