2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست
این که دروغ نیست عزیزم. ان شاء الله تابستون بعد با نی نی و شوهرت با هم میرین مسافرت

خدا از دهنت بشنوه عزززیزم

انشالله حاجت روابشی

وخواهر گلتم دامنش سبز بشه ب زودی

خدایا هزززززززاررررررران مرتبه شکرت که منم مادرشدم😘انشالله نصیب همه منتظرا🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیباترین و بزرگترین دروغ در مورد وصف حال ایرانیان مقیم ایران: همه چی آرومههههه ما چقدر خوشبختیمممممم😄

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

باید این تاپیک رو گذاشت برای اون خانم دروغگو. اسمش....  بود. همین حالا هم بعد از رو شدن آخرین دروغش. فحش رکیک داد. خاک تو سرش

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

من وهمسرم پدر مادر شدیم.

بهترین زندگیو دارم.

اصلا از خوشحالی وخوشبختی دارم دیووونه میشم

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
من وهمسرم پدر مادر شدیم. بهترین زندگیو دارم. اصلا از خوشحالی وخوشبختی دارم دیووونه میشم

راستی مثل اون یارو ساریتا الان با نارگیل دارم تو نی نی سایت قدم میزنم

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم

نمیخوام ریا بشه ولی نگهبانامون دمه در وایسادن از سگم مواظبت میکنن امروز از آمریکا اومدم اوووه چقد خستم چقد ماشین اونجا ارزونه یکی گرفتم برا داخل شهریم یه میلیارد البته از دسفروشی خخخخخخخخخخخخ

خودت باش😎مگه خودت چشه 
عزیزم به این شوری هم که خانوما گفتن نه اگه قناعت کنی با ۳۰ . ۳۰ خورده ای جمع میشه جهازت  یه یخ ...

مرسی گلم

من نمیخام حتما همه چیزم عالی باشه ولی در حد ممولی باشه دیگه

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟