2821
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8230 بازدید | 605 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منک نمیدونم از قیمتاهم خبر ندارم.پرسیدم ی حهاز خوب چقد میشه تقریبا بم اینجوری گفتن

عزیزم به این شوری هم که خانوما گفتن نه اگه قناعت کنی با ۳۰ . ۳۰ خورده ای جمع میشه جهازت 

یه یخچال معمولی تا ۶ تومن 

تلویزیون ۳ تومن 

گاز ۱ تومن 

ماشین لباس شویی ۴ 

ماکروفر یه و خورده ای 

وسیله برقی های اشپزخونه و چینی هات اگه غیر ضروری نخوری اینا با ۵ تومن تموم میشه

فرش دونه ای یه تومن 

مبل هم مبل خوب من دیروز قیمت کردم ۶ 

سرویس خواب عالی هم ۳ تومن 

پرده هم ۵۰۰.۶۰۰

دیگه میمونه جا کفشی و میز تلویزیون که اونم بسته به سلیقت از یک تا دو تومن

این قیمت ها برای چیز های معمولی رو به بالاست

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

من زنم😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
سلام من خواننده مشهور تیلور سوییفت هستم   نی نی سایت عضو شدم تا از تجربه های خانوم های ایرانی ...

تیلور اجالتا ایمپلنت انجام دادی؟؟ آخه از ی جایی ب بعد از خیار ب گلابی تغییر یافتی🤔🤔🤔😁😁😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

من دلار خریدم ۱۰۰۰ تومن خانوما باور نمیکنید؟

راستی شرایط اقامت ایران چیه؟چند تا دوست امریکایی دارم میخوان بیان سیتی زن اینحارو‌بگیرن  هر کی میدونه بیاد پی وی 😎😎😎

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز