2777
2789
عنوان

حلال مشکلات🥰

114 بازدید | 8 پست

علامه طباطبائی میفرمودند: هرگاه در میان مشکلات قرار گرفتید،سیل صلوات به راه اندازید زیرا آن سیل حتما مشکلات را با خود میبرد

به نیت برآورده بخیر شدن حاجات جمع حاضر و رفع مشکلات و غم و اندوه

بیاین سیل صلوات راه بندازیم عزیزان 🌸✨️🥰

برای سلامتی و ظهور امام زمان ویژه دعا کنین و از مردم بخواین دعا کنن که دعای دسته جمعی در حق امام مستجابه.

اهل بیت خیلی کریم و مهربان هستن و احدی از در خانه اهل بیت محروم و نا امید برنمیگرده.

امام مهدی (عج) در نامه ای به شیخ مفید فرمودند:

"ما هرگز در سرپرستی و رسیدگی به امور شما کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم، و اگر عنایات و توجهات ما نبود، مصائب و حوادث زندگی، شما را در بر می گرفت و دشمنان، شما را از بین می بردند".

امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويد.

امام امير المؤمنين عليه السلام به رُمَيْله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم.

مشارق الانوار، ص 452؛ مكيال المكارم، ج 1، ص 163.

امام صادق علیه السّلام فرمود:

به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.

بحار الانوار، ج47، ص 78.

با امام زمان صحبت کنین درددل کنین برای سلامتی و ظهورشون نماز و دعا و قرآن و صلوات هدیه کنین. برای سلامتیشون صدقه بدین.

سعی کنین در مسیر رضایتشون زندگی کنین. معرفت و محبت و مودت و اطاعت بهترین راه نزدیکی به اهل بیته.

تلاش کنین اطرافیان و دوستان و آشنایان رو هم به امام زمان وصل کنین و از مهربانی حضرت و برکات دوران ظهور براشون بگین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنید ی نری تقاص گناهاشو پسبده یک ماه و نیمه تمام روزگار مارو سیاه کرده تازه تو این۱۰سال بالای ۴۰ بار دعوا کرده و ریده تو اعصاب و زندگیما الانم ک دیگ نور علی نور شده ،اعصابمون خورد کرده الهی ک مادرش ب عزاش بشینه الهی ک خدا زلیلشکنه ی دردی بگیره درمونش حلالیت گرفتن از ما باشه ،از خدا میخوام تا روز هست این اینقد بدونه و نرسه ب هیچیی

آه ای فلک تا کی کلک ؟!

برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان (عج):

بسم الله الرحمان الرحیم.

1- عقل مردم کامل می شود.

2- جهل و نادانی برطرف می گردد و علوم و معارف زیاد می گردد.

3- بسیاری از گمراهان هدایت می شوند.

4- ظلم و جور برطرف شود و عدالت و امنیت جهان را فرا گیرد.

5- زمین گنج ها و برکات خود را آشکار می کند.

6- تمام فقرا بی نیاز می شوند به طوری که کسی برای گرفتن خمس و زکات پیدا نشود.

7- تمام مریض ها خوب می شوند و نابیناها بینا می گردند.

8- باران به قدر کفایت ببارد و کره زمین سبز و خرم شده و تمام درختها میوه دار شوند.

9- بدنها سالم و عمرها طولانی شود.

10- روزها و سالها دو برابر می شود.

11- اشرار نابود شوند و اخیار (خوبان) باقی بمانند.

12- کینه از دل مردم برود و دلها با هم مهربان گردد.

13- رحمت خداوند متعال و گشایش الهی مردم را فرا گیرد.

14- امام زمان در هر سال دو عطیه و در هر ماه دو شهریه به مردم پرداخت می نماید.

15- به مردم مومن به اندازه چهل نفر نیرو داده خواهد شد و دل او مانند پاره آهن می گردد.

16- مومنی که در مشرق است مومن دیگر را در مغرب می بیند و بالعکس.

17- شیعیان از راه دور امام زمان را می بینند و با آن حضرت صحبت می کنند.

18- کره زمین به برکت ظهور امام زمان نورانی شده و تاریکی از بین می رود.

19- گروهی از مومنین زنده شده و برای یاری امام به دنیا بر میگردند.

20- امام زمان مسجدی در نزدیک نجف می سازند که هزار درب و مسجدی در حیره که پانصد درب دارد.

21- ظلم و جور بر طرف شود و عدالت و امنيت جهان را فرا گيرد.

22- هر مرد مومن از شير دليرتر و از نيزه کاری تر می شود.

23- شهر کوفه که مرکز حکومت امام زمان است آنقدر وسيع می شود که نزديک به کربلا می رسد .

24- تمام مرزها برداشته شده و همه ی کره زمين تحت يک حکومت خواهد بود و مردم هر وقت بخواهند می توانند به هر جايی سفر کنند.

25- درندگان و حيوانات با هم صلح نمايند و بچه ها با مار و عقرب بازی می کنند و ضرری به آنها نمیرسد.

26- شر و فساد و زنا و شرابخواری و ربا و تمام بدی ها از بين می رود.

27- مردم همه راست گو و امين و دارای تمام صفات خوب هستند.

28- همه از روي اخلاص بندگي، خداوند متعال را پرستش نموده و هيچ چيز را با او شريك قرار نمي دهند.

29- امام زمان(عج) تمامي بدعتها را از بين ميبرند و تمام سنتها را اقامه مي نمايند و مردم را از هوسراني و خودرايي مانع شده و به پيروي از قرآن كريم و سنت حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله ترغیب نمايند.

30- هيچ گرسنه و برهنه اي بر روي کره ي خاکي پيدا نميشود.

31- ويرانه اي روي زمين نمي ماند مگر اينکه حضرت مهدي (عج) آن را آباد ميسازد.

32- مرزها برداشته و همه ي کره ي زمين تحت يک حکومت و يک قانون اداره ميشود.

انشاء الله تعالي

بشريت در دوران حکومت مهدي (عج)مفهوم واقعي زندگي انساني را خواهند دانست

به امید روز ظهورش و همجواری در رکابش...

برگرفته از کتاب مکیال المکارم

برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان (عج):

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10109014/

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

عزیزان من خیلی گرفتارم خواهش میکنم به این نیت ها دعام کنید😭ای کاش و الهی پدرم من و خواهرم و مادرم و داداشام کتکمون نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق و بد دهن و بدجنس و برامون نباشه و غر نزنه و منت نزاره و خونه زندانیمون نکنه و بزار همه جا تنها بریم و برامون تعیین تکلیف نکنه و دیگه به زور پدرم ازدواج نکنیم و پدرم هیچ زنی به غیر از مادرم نداشته باشه و پدرم همین الان و هر روز همش بره کار کنه و شغل ثابت گیرش بیاد و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 💔😭

و دیگه اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم نه محتاج پول شارژ نه پول لباس نه غذا نه هیچی و حسرت به دل من و عزیزانم نباشیم😭😭

مامانم درد جسمی و روحی نکشه😭😭

و بتونیم مادربزرگم و خاله هامو همیشه ببینیم(پدرم خیلی بدجنس و شکاکه نمیزاره جایی بریم)😭

مامانم همیشه سالم باشه و عمر خیلی طولانی مادرم و عزیزانم کنند 😭😭

تیک عصبی داداش کوچیکم خوب شه و خیلی درسخون و زرنگ و اجتماعی شه و همیشه مدرسه بره بین بچه های سالم درس بخونه😭😭

امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و پولشو خدا برام برسونه😭😭

تو رو خدا دعا کن مشکلات گوارشی من و عزیزانم کامل خوب شه و دیگه اصلا نیاز به دکتر رفتن نداشته باشیم😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دوستم ویس و عکسهایی که میخوام کامل برام امروز بدون معطلی بفرسته و حسابی راهنماییم کنه و خیلی رزق فراوان نصیبم شه از این طریق و همیشه از این مورد رزق و روزی و کار و مشتری نصیبم شه😭😭😭