2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

استارتر واقعن دستت درد نکنه با این وضعیت باز خنده اومد رو لبامون ولی خدایی بازم ما مردم ایران با این همه مشکل هنوز انقدر روحیه داریم و هنوزم میتونیم طنز باشیم خیلی خوبین همتون ❤

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دروغایی که بابام میگه روبشنوین غش میکنین ازخنده بابام میگه پنج روزه بودم صدکیلوبودم حیاطمون انق ...

ماشالا به بابات با تخیلات قوی که دارن😂

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

بيست ميليون خرج خودم شد براي عروسي خواهرم😊

برادر شوهرمم بهم تجاوز كرد... منم دستام كجه نتونستم جلوشو بگيرم اگرنه ميزدم تو دهنش😫

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
وای دروغایی که بابام میگه روبشنوین غش میکنین ازخنده بابام میگه پنج روزه بودم صدکیلوبودم حیاطمون انق ...

مثل بابای همکار من که 7 ماهگی هم راه افتاده هم زبون باز کرده و جیششو میگفته  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
ماشالا به بابات با تخیلات قوی که دارن😂

والاحرفایی میزنه وقتی داریم اشپزی میکنیم ببینه میگه مابعداشپزی قابلمه هارومینداختیم دور

یبارم بعدپنج روز خونه روجاروبرقی کردیم هشتادکیلواشغال دراومد

میگه یسری یه مگس اومدتواتاقم کل ساختمون ۹۰طبقه روخراب کردیم ازاول درستش کردیم😂😂