استارتر واقعن دستت درد نکنه با این وضعیت باز خنده اومد رو لبامون ولی خدایی بازم ما مردم ایران با این همه مشکل هنوز انقدر روحیه داریم و هنوزم میتونیم طنز باشیم خیلی خوبین همتون ❤
ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برادر شوهرمم بهم تجاوز كرد... منم دستام كجه نتونستم جلوشو بگيرم اگرنه ميزدم تو دهنش😫
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
وای دروغایی که بابام میگه روبشنوین غش میکنین ازخنده بابام میگه پنج روزه بودم صدکیلوبودم حیاطمون انق ...
مثل بابای همکار من که 7 ماهگی هم راه افتاده هم زبون باز کرده و جیششو میگفته
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!